Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Porrassiivooja

Haemme asiakkaallemme 2 porrassiivoojaa. Tehtävänäsi on siivota kerrostalon yleisiä tiloja. Kohteet sijaitsevat Tampereen alueella ja kohteisiin liikutaan yrityksen autolla. 

Tässä työssä tarvitset ahkeraa työotetta ja B-korttia. Alan koulutus ei ole edellytys, saat työhösi kattavan perehdytyksen. Työt alkavat vuokrasuhteena, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä vakinaisesti. Työtä tehdään pääasiallisesti klo 8-16 arkipäivisin. 

Porrassiivoojana saat tessin mukaisen kokopäiväpalkan, riittävän perehdytyksen, ja yksityisen työterveyden huolehtimaan terveydestäsi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa, joten jätäthän hakemuksen pian työpaikkailmoituksen linkin kautta. Lisätietoja antaa Heimopäällikkö Mikko Heino 044 777 5105 [email protected]

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Porrassiivooja

Henkilöstöpalvelu Heimo
Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 19.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti