Skip to main content

Porrassiivoojia, Tampere

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla. 

Tule luomaan omannäköisesi tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme porrassiivoojia Tampereelle!

Haemme porrassiivoojia sekä koko- että, osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työtunteja on tarjolla joustavasti ja niihin on mahdollisuus vaikuttaa myös itse, joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle! Pääasiassa työtä tehdään arkisin ja aamupainotteisesti. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön, vaan saat tarvittaessa käyttöösi yrityksen auton. 

Tehtävään valitulla tekijällä työt alkavat mahdollisimman pian. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen (palkkaryhmä 2: 11,02€/h). 

Arvostamme aikaisempaa kokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä riittävää suomen kielen taitoa. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin reipas asenne! 

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Hanna Äikäs, hanna.aikas@nordic.fi

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti omasta työtaustastasi, käytettävyydestäsi ja osaamisestasi. Työt alkavat mahdollisimman pian, joten toimithan ripeästi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.