Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Postinjakaja Keuruulle

Postinjakaja Keuruulle

Etsimme asiakaspalveluhenkistä postinjakajaa Keuruulle.

Työtehtäviin kuuluu postin jakaminen Postin autolla sekä mahdollinen postin ja pakettien lajittelutyö. Töitä on tarjolla arkisin noin 25-30 h/vko ja työpäivät alkavat klo 7:00. Tiistait ja perjantait ovat tyypillisesti kevennettyjä päiviä.

Edellytämme hakijalta B-ajokorttia sekä suomenkielentaitoa. Toivomme hakijalta 2 vuoden ajokokemusta, sitoutuneisuutta sekä reipasta ja positiivista asennetta ja otetta työhön.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja hyvän tekijän on mahdollista työllistyä pitkäaikaisesti.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, hae tehtävään pikaisesti sähköisen hakulomakkeen tai Bolt -sovelluksen kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Boltin Heidiltä 050 408 1653 / heidi.holkko@bolt.works

Haku päättyy: 1.12.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Postinjakaja Keuruulle

Bolt.Works Oy
42700 Keuruu
Kokopäiväinen

Julkaistu 02.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus