Skip to main content

Postinjakaja, Kokkola ja Kaustinen

Haemme Kokkolaan ja Kaustiselle osa-aikaiseen, työsuhteeseen
 
Postityöntekijöitä
 
Työ on vaihtelevaa ja liikkuvaa asiakaspalvelutyötä ja reitillä kulkiessasi olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä.

Palveluammatissa yhdistyvät reipas tekeminen sekä luottamukselliset ja ystävälliset välit asiakkaisiin.

Työajoissa on vaihtelua jonkin verran eri päivinä. Ennen jakelua teet reittikohtaiset valmistelut ja ajoneuvon pakkaamisen. Valmistelutöiden jälkeen lähdet ulos jakelureitille ja toimitat postit huolellisesti oikeisiin osoitteisiin.

Tehtävässä tarvitset ajokortin ja vahvaa kokemusta vähintään kahden vuoden ajalta. Joillakin reiteillä oma auto on valttämätön.

Postinjakajan työ on itsenäistä, mutta edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, normaalia peruskuntoa ja hyvää terveyttä.

Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Työtehtävien sujumisen kannalta suomen kielen taito on välttämätön.
 

Tehtävän palkkaus määrittyy työehtosopimuksen mukaisesti.
 
Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 17.10.2021 mennessä.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Postinjakaja, Kokkola ja Kaustinen

Kokkola
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 07.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus