Skip to main content

Postinjakajia Paimioon

Haemme postinjakajia Paimioon!

Pidätkö itsenäisestä ja liikkuvasta työstä? Haluatko päästä hyvään kuntoon ja saada kuntoilusta palkkaa? Postinjakajan työ on juuri tätä!

Haemme nyt säänkestäviä postinjakajia työntekijäpooliin, jossa vuorot tulevat tarjolle viikoittain sovelluksen kautta. Postia jaetaan maanantaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin, jolloin työaika sijoittuu klo 6-20 välille n. 6-8 tunnin työpäiville. Jakoreiteillä työvälineinä ovat sähkövetoiset kärryt, sähköpyörät tai oikealta ajettavat autot. Jakamaan sinun tulee pystyä niin kävely, pyörä kuin autoreiteillä. 

Haluamme löytää tekijät, jotka pystyvät sitoutumaan työhön vähintään puoleksi vuodeksi, mieluiten pidempäänkin. B-ajokortti on lähes välttämätön ja ajokokemusta sinulla tulisi olla vähintään kahden vuoden ajalta. Tehtävässä noudatetaan Viestinvälitys- ja logistiikka-alan työehtosopimusta, jonka mukaan palkka on 11,78 €/h.

Haluatko osa-aikatyön esim. opintojen vastapainoksi tai sopiiko osa-aikainen työ muuten tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi? Täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Olethan yhteydessä mikäli kaipaat tehtävästä lisätietoja.

Nina Koivunen
HR-Konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
0504321633
nina.koivunen@eezy.fi

www.eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Postinjakajia Paimioon

Eezy Oyj
Kaarina
21530 Paimio
Salo
Osa-aikainen ja tuntityö, Vakituinen

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti