Skip to main content

Postityöntekijä

Etsimme asiakaspalveluhenkistä osa-aikaista postinjakajaa Euraan.

Työtehtäviin kuuluu postin jakaminen postiautolla sekä mahdollinen postin ja pakettien lajittelutyö.

Edellytämme hakijalta B-ajokorttia sekä suomenkielentaitoa. Toivomme hakijalta 2 vuoden ajokokemusta, sitoutuneisuutta sekä reipasta ja positiivista asennetta ja otetta työhön. Eduksi katsomme hyvän fyysisen kunnon sekä mahdollisuuden käyttää työssä omaa autoa.

Työ on osa-aikaista. Töitä on tarjolla arkisin asiakkaan tarpeen mukaan. Tarvetta on tyypillisesti erityisesti maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Kesto on aluksi kesän ajan. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, hae tehtävään pikaisesti sähköisen hakulomakkeen tai Bolt-sovelluksen kautta.

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja horecan suurimmat toimijat. Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Täytä profiilisi huolella, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Postityöntekijä

27510 Eura
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus