Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Postityöntekijä

Postityöntekijä

Etsimme POSTITYÖNTEKIJÄÄ Kemi-Tornio-alueelle.

Työtehtäviin kuuluu postin lajittelu Keminmaassa ja jakaminen asiakkaan autolla Tornion tai Kemin alueella. Saat käyttöösi hyvät työvarusteet ja -välineet kauttamme sekä kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työvuorot alkavat ja loppuvat aina Keminmaan terminaalilta, josta päivä alkaa ensin postin lajittelulta ja sitten jakelulla Kemin tai Tornion alueelle. Työt alkavat 11.10, perehdytys mahdollisesti jo aiemmin.

Viikottainen tuntimäärä on vähintään 24,5 h/ viikko, ja työpäivinä on vähintään maanantai, keskiviikko ja torstai. Tyäaika vaihtelee päivästä riippuen, mutta toteutuu aina 6-17 välillä.

Toivomme hakijalta sitoutuneisuutta, joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä iloista ja reipasta tekemisen meininkiä. B-ajokortti vaaditaan työhön sekä riittävää ajokokemusta. Mainitse hakemuksessasi aikaväli millä voit työskennellä, niin osaamme kartoittaa juuri sinulle sopivaa työtä.

Palkkaus: PAU:n työehtosopimuksen mukaan 11,71 € / tunti

Hyvälle työntekijälle mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, hae tehtävään pikaisesti sähköisen hakulomakkeen tai Bolt -sovelluksen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Boltilla arkisin 9-15 välillä:
Marjaana Rousu, puh. 050 4773807
marjaana.rousu@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Postityöntekijä

94400 Keminmaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus