Skip to main content

Postityöntekijä, Forssa

Postityöntekijöitä Forssa

Postinjakajana tehtäväsi on lajitella ja käsitellä postit ja jakaa ne omaan jakelupiiriisi. Jakaessa huristat joko kärryllä, pyörällä, skootterilla tai autolla, ja apunasi on modernit työvälineet. Tässä hommassa on paljon asiakaspalvelua, vaihtelua ja liikuntaa. 

Tällaista tyyppiä me etsimme: 

  • Olet vähintään 18-vuotias.
  • Sinulla on reipas asenne, hyvä peruskunto ja tykkäät palvella asiakkaita. 
  • Olet täsmällinen ja luotettava. 
  • Sinulta löytyy ajokortti

Työpäiviä ovat maanantai, keskiviikko ja torstai. Vaihtelua kuitenkin on päivien, työpisteide ja tehtävien mukaan. Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaan.

Tässä on sinulle tarjolla monipuolinen ja itsenäinen työ. Palkka juoksee jo perehdytyksen aikana ja saat aina apua kannustavalta tiimiltä. Meidän joukossamme on hyvä kasvaa ja kehittyä. 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 6.2.2022. mennessä. Palkkaamme henkilöitä koko hakuajan aina sopivan löydyttyä.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Postityöntekijä, Forssa

30300 Forssa
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 14.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus