Skip to main content

Postityöntekijä, Outokumpu

Haemme Outokummun postinjakeluun osa-aikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen
 
Postityöntekijää
 
Työ on vaihtelevaa ja liikkuvaa asiakaspalvelutyötä ja reitillä kulkiessasi olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä. Palveluammatissa yhdistyvät reipas tekeminen sekä luottamukselliset ja ystävälliset välit asiakkaisiin. Postinjakelussa työskennellään maanantaista perjantaihin klo 9:00 – 18:00 aikavälillä.

Työajoissa on vaihtelua jonkin verran eri päivinä. Ennen jakelua teet reittikohtaiset valmistelut ja ajoneuvon pakkaamisen. Valmistelutöiden jälkeen lähdet ulos jakelureitille ja toimitat postit huolellisesti oikeisiin osoitteisiin. Jakelutyö suoritetaan Postin jakeluautolla. Tehtävään valitulta edellytetään vähintään 2 vuoden ajokokemusta.

Postinjakajan työ on itsenäistä, mutta edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, normaalia peruskuntoa ja hyvää terveyttä. Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Työtehtävien sujumisen kannalta suomen kielen taito on välttämätön.
 

Tehtävän palkkaus määrittyy työehtosopimuksen mukaisesti. Aloituspalkkasi on 11,78€/h ja säännölliset työpäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai. Satunnaisesti työvuoroja voi olla myös tiistaisin ja torstaisin.
 
Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tero Vatanen, puh. 040 550 7394 tai tero.vatanen@posti.com

 Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 21.8.2022 mennessä.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Postityöntekijä, Outokumpu

83500 Outokumpu
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 05.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti