Skip to main content

Postityöntekijä, Outokumpu/Polvijärvi

Haemme Outokummun/Polvijärvelle postinjakeluun osa-aikaiseen, määräaikaiseen työsuhteeseen
 
Postityöntekijää
 
Työ on vaihtelevaa ja liikkuvaa asiakaspalvelutyötä ja reitillä kulkiessasi olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä. Palveluammatissa yhdistyvät reipas tekeminen sekä luottamukselliset ja ystävälliset välit asiakkaisiin. Postinjakelussa työskennellään maanantaista perjantaihin klo 9:45 – 18:00 aikavälillä.

Työajoissa on vaihtelua jonkin verran eri päivinä. Ennen jakelua teet reittikohtaiset valmistelut ja ajoneuvon pakkaamisen. Valmistelutöiden jälkeen lähdet ulos jakelureitille ja toimitat postit huolellisesti oikeisiin osoitteisiin.

Jakelutyö suoritetaan Postin jakeluautolla. Tehtävään valitulta edellytetään vähintään 2 vuoden ajokokemusta.

Postinjakajan työ on itsenäistä, mutta edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, normaalia peruskuntoa ja hyvää terveyttä. Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Työtehtävien sujumisen kannalta suomen kielen taito on välttämätön.
 

Tehtävän palkkaus määrittyy työehtosopimuksen mukaisesti. Aloituspalkkasi on 11,78€/h ja viikkotyöaika vaihtelee tarpeen mukaan.
 
Lisätietoa tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tero Vatanen, tero.vatanen@posti.com tai 040 550 7394 (23.5.2022 alkaen Sami Mynttinen, sami.mynttinen@posti.com tai 040 594 6077.

 Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 29.05.2022 mennessä.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Postityöntekijä, Outokumpu/Polvijärvi

83500 Outokumpu
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus