Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Postityöntekijä, Pori

Haemme Porin jakelukeskukseen

TOISTAISEKSI VOIMASSA OLEVAAN TYÖSUHTEESEEN

POSTINJAKAJIA

Työ on vaihtelevaa ja liikkuvaa asiakaspalvelutyötä. Olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä. Palveluammatissa yhdistyvät reipas tekeminen sekä luottamukselliset ja ystävälliset välit asiakkaisiin.

Työajat vaihtelevat jonkin verran päivien, työpisteiden ja tehtävien mukaan. Perusjakelussa työskennellään 3-5 pv/vko. Mikäli työhösi sisältyy myös esityötä, ennen jakelureitille lähtöäsi lajittelet postit jakelujärjestykseen ja huolehdit muusta postilähetysten käsittelystä.

Postinjakajan työ on itsenäistä, mutta edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, normaalia peruskuntoa ja hyvää terveyttä. Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Työtehtävien sujumisen kannalta suomen kielen taito on välttämätön. Ajo- tai mopo-kortti katsotaan eduksi.

Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 17.10.2021 mennessä.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Postityöntekijä, Pori

Pori
Vakituinen, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 18.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus