Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Postityöntekijä Vantaa

Haemme Vantaalle

POSTINJAKAJIA

määräaikaisiin työsuhteisiin

Tarjoamme työtä keskimääräisesti 17-23 h /viikko ja pääsääntöiset työpäivät ovat maanantai, keskiviikko ja perjantai.Työ voi sisältää sekä postin lajittelua, että jakelua. Pääsääntöisesti jakelua.Työ vaatii asiakaspalveluhenkisyyttä, normaalia kuntoa ja reipasta asennetta. Olethan täsmällinen, tarkka ja luotettava työntekijä.  Ajokortti ja vahva ajotaito kahden vuoden ajalta katsotaan työssä eduksi.Reittejä on tarjolla Postin pyörällä tai Postin autolla.Tehtävän palkkaus määrittyy TES:n mukaan 12,12€/h.Jätäthän hakemuksen pikaisesti, viimeistään 31.8.2022 mennessä.Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja työn voi aloittaa nopeastikin.

careers.posti.com

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Posti vaikuttavuus

Posti synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Posti synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Posti

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Posti Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Postityöntekijä Vantaa

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 01.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti