Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

POWER TEAM LEAD

Rakentamaan ja johtamaan sähköliiketoimintaa ja sen asiakkuuksia

Tehtävässä pääset rakentamaan ja johtamaan Suomen markkinoille tulevaa sähkön myyntiliiketoimintaa. Tulet osaksi voimakkaasti kasvavaa energiakonsernia, kehittämään uusia toimintamalleja, löytämään oman markkinasegmenttisi ja tekemään tuloksia.

Haemme energistä ja sinnikästä asiakkaista ja myynnistä voimaa saavaa energia-alan muuttajaa suunnittelemaan oman toimintaympäristön Suomen toimitusjohtajan ja konsernin tuella. Seuraava tärkein tehtäväsi on hakea paikallisilta markkinoilta juuri sinun asiakkaasi, neuvotella ja vakuuttaa heidät sekä rakentaa tulosta tekevä sähkönmyynnin liiketoiminta Suomeen. Roolissasi tulet tekemään paljon yhteistyötä Suomen toimitusjohtajan sekä konsernin sähkökaupan liiketoiminnan kanssa. Näin saat tarvittavat valmiudet suoriutuaksesi työssä menestyksekkäästi. Sinä tuot yhtiöön aiemman kokemuksesi ja näkemyksesi energiakaupasta ja sen asiakkuuksien hoidosta. Osallistut Suomen yhtiön toiminnan suunnitteluun ja käytännön toteutukseen. Saat aidon mahdollisuuden päästä muokkaamaan omaa tehtävääsi, tiimiäsi ja kaupallisen tekemisen suuntaa nopeasti muuttuvalla energiamarkkinalla.

Rohkean myynnillisen otteesi lisäksi pääset tarttumaan moneen käytännön asiaan. Asiakasosaamisen ja -tuntemuksesi perusteella ymmärrät teollisuus- ja energia-asiakkaiden tarpeita ja rakennat Suomen markkinoille räätälöidyt ratkaisut ja tiimisi. Tulet toimimaan tiimisi kannustavana esimiehenä ja vastaat myyntityön johtamisesta ja tuloksesta oman asiakastyösi rinnalla.

Tarjoamme sinulle laajat mahdollisuudet kasvaa niin ammatillisesti kuin myyntitiimin esimiehenä. Meillä pääset osaksi yhteen voimakkaasti kasvavaan, pörssinoteerattuun energiakonserniin. Konsernilla on kunnianhimoinen tavoite vastuullisen energian toimijana ja asiakastarpeiden ratkaisijana.

Oletko Sinä hakemamme henkilö?

Olet jo muutaman vuoden ajan toiminut kaupallisella menestyksellä sähkön tai muun energian yritysmyynnin parissa ja nyt haluat ottaa askeleen eteenpäin urallasi. Sen sijaan, että säikähtäisit vastoinkäymisiä, saat niistä energiaa ja puhtia uusiin mahdollisuuksiin. Kykenet erinomaisesti ilmaisemaan itseäsi suullisesti ja kirjallisesti niin suomeksi kuin englanniksi. Suomen tai Pohjoismaisen energiakaupan toimialatuntemus sekä sertifioidun sähkökauppiaan -tutkinto katsotaan selkeäksi eduksi. 

Tule mukaan energiamuutokseen ja jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 24.10.2021 mennessä.

Luottamukselliset tiedustelut tehtävästä Anni Routilalta, Mercuri Urvalin Researcher, puh. +358 40 193 8738 soittoaikojen puitteissa. Soittoajat ti 19.10. klo 14-16 sekä ke 20.10. klo 8.30-10.

POWER TEAM LEAD

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus