Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Procurement Specialist

Sandvik on maailman johtava kaivos- ja urakointiteollisuuden louhinta- ja porauslaitteiden, porakaluston ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt Surface Drilling -divisioonaan maanpäällisten poralaitteiden valmistukseen ammattitaitoista operatiivisen oston asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi

Procurement Specialistina vastaat tehokkaasta operatiivisesta ostosta ja yhteistyöstä nimettyjen toimittajien kanssa teräsosien kategoriassa. Päätehtäväsi on operatiivinen ostaminen sekä saatavuuden, toimitusten-ja varastonhallinta. Lisäksi kehität aktiivisesti em. toimintoihin liittyviä prosesseja. Päivittäinen työskentely ja viestintä eri sisäisten (mm. ostotiimi, hankinta, valmistus ja suunnittelu) ja ulkoisten sidosryhmien kanssa on olennainen osa työtäsi.

Osaamisalueet

Sinulla on sopiva tekninen tai kaupallinen koulutus, joka tukee onnistumistasi työssä. Aiempi kokemuksesi toimitusketjuista, operatiivisista ostoista, tuotannon suunnittelusta sekä ERP- tai Teamcenter-järjestelmistä katsotaan eduksi. Työskentelytyylissäsi oma-aloitteisuus, ratkaisukeskeinen ajattelutapa sekä hyvät kommunikointitaidot antavat hyvät lähtökohdat menestyä tehtävässä. Toivomme, että työtapasi säilyy järjestelmällisenä myös hektisessä toimintaympäristössä ja paineen alla. Toimittajiamme sijaitsee sekä Suomessa että ulkomailla, joten sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat edellytys menestymiselle tässä työssä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen haastavissa, monipuolisissa ja mielenkiintoisissa tehtävissä globaalissa bisnesympäristössä osana joustavaa ja ammattitaitoista tuotantotiimiä. Saat perehdytyksen ja tukea ammattitaitoiselta tiimiltä. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandviklaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Heikki Heiskanen, Procurement Manager, p. 0400 147413.

Yhteydenotot keskiviikkona 11.8. klo 13-15.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sunnuntaihin 15.8.2021 mennessä. Haastattelut järjestämme TEAMSin välityksellä.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers.

Hakiessasi tehtävää muistathan liittää mukaan myös varsinainen hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV. Työpaikan tunnus on R0030945.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Procurement Specialist

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti