Skip to main content

Product Owner, Customer Data K-ryhmään

Product Owner, Customer Data

 

Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Onko intohimonasi tuoteomistaminen ja haluatko johtaa yhtä Suomen suurimman asiakasdata- ja loyalty-alustan uudistamista ja kehittämistä? Tule K-ryhmään rakentamaan henkilökohtaista ja arvostetuinta asiakaskokemusta yli 3,5 miljoonalle Plussa-jäsenellemme!

Hyppäät tuoteomistajana liikkuvaan junaan, ja otat ohjat yhden Suomen suurimman asiakasdata- ja loyalty-alustan uudistuksesta. Tehtävässäsi toimit monialaisessa tiimissä, jossa ohjelmistokehittäjät, asiakastiedon asiantuntijat ja analyytikot yhdessä mahdollistavat sen, että Plussa-jäsenemme voivat jatkossakin hyötyä omasta datastaan ja saada parhaita etuja.

Et ole ensikertalainen, vaan sinulla on kokemusta vaikuttavien tuotteiden, pilvipohjaisten palvelujen ja mikropalveluihin pohjautuvan arkkitehtuurin kehityksestä. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta SaaS-ratkaisujen implementoinnista. Arvostamme sitä, että tunnistat riippuvuudet, ja olet taitava priorisoimaan tehtäviä. Odotamme, että ymmärrät yksityiskohdat, mutta samalla näet kokonaisuuden merkityksen liiketoiminnoillemme.

Sinulla on kokemusta siitä, miten kehitystyötä priorisoidaan ja tiedät, miten tuotekehitystä johdetaan ketterin menetelmin. Kun asiakasdata- ja loyalty-alustan alkuvaiheen uudistustyö on tehty, SaaS-alusta implementoitu ja tärkeimmät integraatiot toteutettu, viet asiakasdata- ja loyalty-alustan kehitystä systemaattisesti eteenpäin. Johdat jatkuvaa tuotekehitystä ja tuot oma-aloitteisesti esiin ideoita, joilla tietoa voitaisiin hyödyntää paremmin K-ryhmän liiketoiminnoissa. Etsit tapoja, joilla voimme automatisoida prosesseja ja luoda mahdollisimman henkilökohtaisen ja merkityksellisen asiakaskokemuksen Plussa-jäsenillemme.

Asiakasdata- ja loyalty-alustan uudistukseen liittyy kymmeniä sidosryhmiä, ja siksi on tärkeää, että olet taitava viestimään kehityksen prioriteeteista eri tiimeille. Olet erinomainen tiimipelaaja ja sinulle ei ole ongelma mukautua eri rooleihin: osaat olla tulkki mutta toisinaan, mikäli tilanne vaatii, olet tulipaloja sammuttava rauhallinen viestijä.

Kunnioitat asiakkaiden yksityisyyttä ja tunnet yleisen tietosuoja-asetuksen perusteet. Pidät huolen, että kaikissa asiakasdata- ja loyalty-alustan uudistusprosessin vaiheissa tietosuoja ja -turva on otettu huomioon. Kannat vastuuta ja varmistat, että tiedon hallinnan prosessit on kattavasti testattu ja dokumentoitu.

Roolissasi vastaat erityisesti asiakasdata- ja loyalty-alustan teknisestä kehityksestä, mutta tulet osallistumaan myös muiden kehitysosa-alueiden edistämiseen. Et karta vastuuta vaan oma-aloitteisesti käärit hihat ja mahdollisesti viet eteenpäin asiakasdatan hallintaan ja datapohjaisiin palveluihin liittyviä tehtäviä. Lisäksi olet tyyppinä reilu, ja edistät avointa ja mukaan ottavaa työkulttuuria. Motivoit ympärilläsi olevia ihmisiä kehittymään asiakastiedon hallinnan ja tuoteomistamisen ammattilaisina.

 

Tässä vielä tiivistetysti ominaisuudet, joita odotamme sinulta:

- Kokemusta ketterästä tuotejohtamisesta: sinulla on näyttöä vaikuttavien tuotteiden kehittämisestä ja julkaisusta, osaat validoida eri kehitysominaisuuksien arvoa, osaat pilkkoa kehitysominaisuuksia pienemmiksi osiksi ja tunnet metodit, joilla kehitystä priorisoidaan

- Kokemusta SaaS-palvelujen implementoinnista

- Kokemusta pilvipohjaisten palvelujen kehittämisestä: ymmärrät pilviteknologioiden (MS Azure, AWS) perusteet, ja lisäksi tunnet, miten palveluja toteutetaan osaksi mikropalvelupohjaista arkkitehtuuria

- Käytännön osaamista työkaluista ja teknologioista kuten Trello, Jira, Confluence, Postman, AWS, MS Azure

- Käytännön osaamista SQL-kyselykielestä

- Kokemusta asiakasdatan hallinnasta: sinulla on ymmärrys yleisen tietosuoja-asetuksen periaatteista ja ymmärrät GDPR:n asettamat vaatimukset asiakasdatan hallinnalle

- Erinomaisia viestintätaitoja: osaat kääntää eri sidosryhmien tarpeet teknisiksi vaatimuksiksi ja toisaalta, saat aikaan viestintämateriaalia, jolla kehitystarpeet ymmärretään tarpeen tullen yrityksen ylimmässä johdossa asti

- Erinomaisia tiimitaitoja: et pelkää verkostossa toimimista, vaan osaat luovia useiden sidosryhmien välillä ja ottaa huomioon eri ihmisten tarpeet

 

Tarjoamme sinulle:

- ”Asiakastiedon hallinta ja datapalvelut” on verrattain uusi tiimi. Tiimin jäsenenä saat vaikuttaa laajoihin kokonaisuuksiin, ja pääset kehittämään tiimin työtä laajasti.

- Asiakastiedon rooli on K-ryhmän strategian ytimessä, joten pääset johtamaan sellaisten tuotteiden kehitystä, joilla on strateginen rooli yrityksen toiminnassa.

- Ympäristön, jossa suhtaudutaan intohimoisesti asiakasymmärrykseen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen

- Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa: saat ympärillesi ihmisiä, joilla on intoa oppia ja kehittyä kanssasi

- Joustavan työn mahdollisuuden

- Työkulttuurin, joka arvostaa työn ja vapaa-ajan tasapainoa

- Poikkeusolojen jälkeen voit tehdä töitä vastavalmistuneessa toimistossa, jonne on alle kymmenen minuutin metromatka Helsingin keskustasta

 

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna-Reetta Luukkainen, puh 040-7326248. Voit tiedustella lisätietoja 12.–14.4.2021 klo 16.30-18.
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.4.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

 

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Product Owner, Customer Data K-ryhmään

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti