Skip to main content

Product owner K-ryhmään

MARKETING AUTOMATION PRODUCT OWNER K-RYHMÄÄN

Oletko kiinnostunut digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä sekä mahdollisuuksista kaupan alan edelläkävijän riveissä? Me K-Ryhmässä uskomme vahvasti datalähtöiseen markkinointiin ja olemme panostaneet sen kehittämiseen viime vuodet. Tavoitteemme ovat korkealla ja nyt haemme kokenutta markkinointiteknologian osaajaa vahvistamaan tiimiämme.

Etsimme tällä hetkellä Product Owneria markkinointiautomaation kehitykseen.

Vastuullasi on K-Ryhmän keskitetyn markkinointiautomaatiojärjestelmän kehittäminen sekä käytön jalkauttaminen markkinoinnin asiantuntijoille. Vastaat siitä että K-Ryhmän käytössä on parhaat mahdolliset teknologiat ja niitä hyödynnetään tehokkaasti.

Olet etsimämme henkilö jos sinulle on kertynyt useamman vuoden kokemus markkinoinnin teknologioiden kehittämisestä ja hyödyntämisestä markkinoinnissa. Sinulla on vahvaa osaamista etenkin markkinoinnin automaatiojärjestelmistä kuten Adobe Campaign, Salesforce. Tunnet datalähtöisen markkinoinnin ja sinulla on vahva ymmärrys digitaalisen markkinoinnin vaatimuksista. Tunnet ketterän kehittämisen toimintamallin ja osaat ohjata ja priorisoida kehitystiimin tehtäviä liiketoiminnan tarpeiden perusteella. Olet toiminut aiemmin tuoteomistajan tehtävissä ja sinulla on aiempaa kokemusta hankkeissa ja projekteissa toimimisesta sekä kykenet itsenäisesti viemään läpi vastuullesi annettuja kokonaisuuksia. Sinulla on myös tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.
Ennen kaikkea odotamme sinulta hyvää asennetta ja intoa kehittää asioita eteenpäin yhdessä muiden kanssa.

Tarjoamme sinulle:
K-ryhmässä voit olla kehittämässä ihmisten arkea helpottavia ratkaisuja. Tukenasi on monipuolista tietoa 1,5 miljoonasta päivittäisestä asiakaskohtaamisesta. Digitaalisesti suuntautuneelle ja tulevaisuuteen katsovalle tekijälle on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Tehtävässäsi toimit osana päivittäistavarakaupan analytiikka, digikehitys ja markkinointi yksikön markkinointiteknologia tiimiä sekä linkkinä kehitystiimin, IT:n ja liiketoiminnan välillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Poikonen, puh. +358407018535. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 6.6.2021 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae heti!

 

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Product owner K-ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 07.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti