Skip to main content

Product Owner K-ryhmään

Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Haluatko olla avainroolissa yhden Suomen suurimman asiakasdata- ja loyalty-alustan modernisoinnissa? Nyt sinulla on mahdollisuus ottaa merkittävästi vastuuta yhden Suomen suurimman asiakasdata- ja loyalty-alustan modernisoinnista – kokonaisuudesta, joka mahdollistaa henkilökohtaisen ja arvostetun asiakaskokemuksen 3,5 miljoonalle Plussa-jäsenellemme kaikissa kanavissa jokaisella toimialallamme.

Alustan modernisointi on hyvässä vauhdissa, ja tuoteomistajana otat vastuullesi epicin, jossa uudistetaan asiakaspalvelun prosesseja ja työkaluja. Johdat neljän hengen ohjelmistokehitystiimiä ja olet vastuussa siitä, että asiakaspalvelumme työkalut ja prosessit modernisoidaan laadukkaasti käyttäjiä kuunnellen. Asiakaspalvelun prosessien uudistuksen lisäksi otat hiljalleen vastuullesi myös muita osa-alueita ja tulet lopulta vastaamaan laajemmin loyalty-alustan kehityksestä.

Ominaisuudet, joita odotamme sinulta:
-Yhdistät teknistä ymmärrystäsi asiakaslähtöiseen tuotekehityksen johtamiseen sekä tuotevision saavuttamiseen
-Osaat asettaa tavoitteita kehitykselle ja motivoida monialaista tiimiä sitoutumaan tavoitteisiin
-Kokonaisuuden ymmärryksen lisäksi haluat sukeltaa yksityiskohtiin ja ymmärtää, miten järjestelmät ja kehitetyt tuotteet toimivat
-Johdat tuotekehitystiimiä ketterin menetelmin: jaat oppeja, hyviä käytänteitä ja statuksen kehityksen KPI-mittaristosta säännöllisesti
-Osaat kivuta keskusteluissa hyvinkin strategiselle tasolle ja osaat perustella tuotekehityksen valinnat sidosryhmille vaikuttavasti
-Teet vaikuttavaa yhteistyötä yli tiimirajojen

Tulet osaksi asiakastiedon hallinnan ja loyalty-palvelujen tiimiä, jonka tarkoitus on mahdollistaa henkilökohtainen asiakaskokemus kaikilla toimialoilla.

Tiimimme kehittää tuotteita, kokemuksia ja koko K-ryhmää hyödyttäviä palveluja, joiden avulla K-kauppiaat, ketjut ja kokonaiset toimialat voivat ymmärtää asiakkaitaan ja rakentaa mieleenpainuvia ja personoituja asiakaskokemuksia. Tiimimme vastuulla ovat asiakasdata- ja loyalty-alustan lisäksi asiakasidentiteetin- ja pääsynhallinnan palvelu K-Tunnus, ostodataa visualisoiva Ostokset-palvelu sekä plussa.fi -sivusto.

Onko sinulla mitä roolissa tarvitaan?
-5+ vuotta kokemusta teknisestä tuoteomistamisesta / kehityksestä, mieluusti data-alustan / CRM-järjestelmien tai asiakastiedon hallinnan parista
-Näyttöjä vaativien ja vaikuttavien muutosten läpiviennistä: olet roolissasi aikaisemminkin vastannut suuremmasta kehityskokonaisuudesta ja vienyt kehitystä systemaattisesti ja tuloksellisesti eteenpäin
-Omaksut suuria kokonaisuuksia nopeasti
-Hyvä tekninen ymmärrys pilvipohjaisten ja mikropalveluihin pohjautuvan arkkitehtuurin todeksi tekemisestä
-Ongelmanratkaisukykyä ja sinnikkyyttä: sinulla on muutosjohtamistaitoja ja sinnikkyyttä viedä muutoksia läpi laadukkaasti tuotantoon saakka
-Päätöksentekotaitoja: pystyt tekemään kehitykseen liittyviä päätöksiä faktoihin nojaten
-Uteliaisuutta: osaat etsiä ja tulkita dataa ja olet kiinnostunut järjestelmien ja prosessien analysoinnista. Tulkitset tietoa ja esität johtopäätöksiä sujuvasti sidosryhmille esimerkiksi uusien ominaisuuksien kehityksen tueksi.

Kunnioitat asiakkaiden yksityisyyttä ja tunnet yleisen tietosuoja-asetuksen perusteet. Pidät huolen, että kaikissa asiakasdata- ja loyalty-alustan uudistusprosessin vaiheissa tietosuoja ja -turva on otettu huomioon. Kannat vastuuta ja varmistat, että tiedon hallinnan prosessit on kattavasti testattu ja dokumentoitu.

Roolissasi tulet vastaamaan erityisesti asiakasdata- ja loyalty-alustan teknisestä kehityksestä, mutta tulet osallistumaan myös muiden kehitysosa-alueiden edistämiseen. Et karta vastuuta vaan oma-aloitteisesti käärit hihat ja mahdollisesti viet eteenpäin asiakasdatan hallintaan ja datapohjaisiin palveluihin liittyviä tehtäviä. Lisäksi olet tyyppinä reilu, ja edistät avointa ja mukaan ottavaa työkulttuuria. Motivoit ympärilläsi olevia ihmisiä kehittymään asiakastiedon hallinnan ja tuoteomistamisen ammattilaisina.

Tarjoamme sinulle:
-”Asiakastiedon hallinta ja datapalvelut” on verrattain uusi tiimi. Tiimin jäsenenä saat vaikuttaa laajoihin kokonaisuuksiin, ja pääset kehittämään tiimin työtä laajasti
-Asiakastiedon rooli on K-ryhmän strategian ytimessä, joten pääset johtamaan sellaisten tuotteiden kehitystä, joilla on strateginen rooli yrityksen toiminnassa.
-Ympäristön, jossa suhtaudutaan intohimoisesti asiakasymmärrykseen ja asiakaskokemuksen kehittämiseen
-Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa: saat ympärillesi ihmisiä, joilla on intoa oppia ja kehittyä kanssasi
-Joustavan työn mahdollisuuden
-Työkulttuurin, joka arvostaa työn ja vapaa-ajan tasapainoa
-Voit tehdä töitä vastavalmistuneessa toimistossa, jonne on alle kymmenen minuutin metromatka Helsingin keskustasta

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna-Reetta Luukkainen, puh 040-7326248. Voit tiedustella lisätietoja 18.–19.10.2021 klo 17–19 sekä 22.10. klo 15–17.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Product Owner K-ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 29.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti