Skip to main content

Product Specialist, Analyzers

Haluatko tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme menestykseen omilla ratkaisuillasi?

Valmetin palvelut on ryhmitelty palveluiden tuottaman asiakasarvon perusteella kolmeen kategoriaan, jotka ovat luotettavuus, suorituskyky ja uusi teknologia.

Haemme nyt Valmet Automationin Lappeenrannan, Imatran, Inkeroisten tai Tampereen aluetoimistolle Product Specialistia vastaamaan Valmet Analysaattori -laitteiden ylläpidosta, sopimuspalveluiden toteutuksesta sekä päivitys- ja laajennusprojektien käyttöönotoista ja lisäpalveluiden myynnistä. Pääset tutustumaan analysaattoreihimme tarkemmin täältä: Valmet Analyzers.

Työskentelet itsenäisesti erilaisten asiakasprojektien parissa palvellen Suomen sellu- ja paperiteollisuutta. Toimit myös Suomen myynnin tukena sekä osallistut projektien toteutukseen, kehittämiseen ja käyttöönottoihin.

Odotuksemme sinulle

  • Soveltuva tekninen koulutus

  • Kokemuksen teollisuuden analysaattoreista ja automaatiojärjestelmistä katsomme eduksi

  • Halukkuus ja kyvykkyys toimia asiakasrajapinnassa ja pitkäjänteisessä asiakaspalvelutoiminnassa

  • Kyky kehittää työtapoja ja ennakoida asiakkaiden tarpeita

  • Kiinnostus oman ammattitaitosi kehittämiseen

  • Halu työskennellä huipputeknologian parissa asiakkaidemme hyväksi

  • Kyky kommunikoida suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi

  • Matkustusvalmius

Voit olla kokeneempi konkari tai juuri valmistunut, tärkeintä tehtävässä menestymiselle on oikea asenne ja halu oppia uutta!

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäistä ja haastavaa asiantuntijatehtävää Analysaattori tuotteiden parissa sekä monia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaidemme menestymiseen ja saat tiimin täyden tuen.

Lisätietoja

Jos kiinnostuit, hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 30.1.2022 oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Customer Service Manager Juha Ristilä 040 779 5543 (juha.ristila at valmet.com)  

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Product Specialist, Analyzers

46900 Inkeroinen
Imatra
Tampere
Lappeenranta
Kouvola
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 20.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus