Skip to main content

Product Specialist, Valmet Analyzers and Measurements

Etsitkö urasi seuraava askelta? Haluatko tehdä työtä, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaidemme menestykseen omilla ratkaisuillasi?

Product Specialist toimii maailmanlaajuisen jakelukanavamme tuote- ja sovellusasiantuntijana tuotteidemme asiakasarvon ja -tyytyväisyyden varmistamiseksi. Eri maissa ihmisten osaamisen parantaminen ja asiakaspalautteen havainnointi liiketoiminnan kehittämiseksi ovat osa tehtäviä ja toimintaympäristöä.

Haemme nyt paperin- ja massantestauksen mittaus- ja sovellusasiantuntijaa Automaatio-liiketoimintalinjan Control & Measurement Systems -liiketoimintayksikköön, Valmet Paper LAB analysaattorin tuotetukeen. Tässä työssä pääset työskentelemään niin laboratorio kuin prosessiolosuhteissa kartonki ja paperitestausympäristöissä.

Vastaat asiakasarvon ja -tyytyväisyyden lisäämisestä sekä teknisestä tuesta käyttöönotoissa ja huolloissa joko asiakastehtaalla tai etätukena globaalissa toimintaympäristössä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu jakelukanavan toimintaan liittyvää kouluttamista. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja tuoteryhmän kanssa.

Edellytykset

Koulutukseltasi olet prosessi-, kone - tai automaatiotekniikan diplomi-insinööri tai insinööri. Arvostamme myös tuntemusta/kokemusta mittaustekniikan ja käyttöjärjestelmien alueilla.

Sinulla on sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Olet halukas matkustamaan, jotta voit toimia tehokkaasti globaalissa ympäristössä. Lisäksi olet taitava verkostoituja ja kykenet ratkaisemaan ongelmia nopeatempoisessa toimintaympäristössä.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä, mahdollisuuden toteuttaa osaamistasi, kehittää ammattitaitoasi sekä motivoivan että innovatiivisen työympäristön.

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Ismo Joensuu, Manager, Board & paper Analyzers, puh. +358 40 700 6483.

Lähetäthän hakemuksesi tehtävään viimeistään sunnuntaina 8.8.2021 ja liitäthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Product Specialist, Valmet Analyzers and Measurements

Kajaani
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus