Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Product Structure Specialist

Sandvik on maailman johtava kaivos- ja urakointiteollisuuden, louhinta- ja porauslaitteiden, porakaluston ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus.

Haemme nyt rakennekäsittelijää vakituiseen työsuhteeseen Surface Drilling -divisioonaan maanpäällisten poralaitteiden tuotantotiimiin.

Tehtäväsi

Päätehtäviäsi ovat maanpäällisten poralaitteiden töiden avaaminen, valmistusrakenteiden luonti PDM- ja ERP- järjestelmistä, töiden sulkeminen, laitteiden myyntitilausmuutoskyselyprosessiin osallistuminen sekä tuotteiden muutostenhallinta ja niiden tuotannollistaminen. Vastaat laitteiden valmistusrakenteiden oikeellisuudesta ja muutosten hallinnasta. Tuotanto-organisaation lisäksi teet kiinteää yhteistyötä muiden toimintojemme kanssa.

Osaamisalueet

Sinulla on aikaisempaa kokemusta ERP-toiminnanohjausjärjestelmästä sekä PDM-järjestelmästä. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen, huolellinen ja itsenäinen sekä kykenet kiireenkin keskellä säilyttämään tarkkuuden työssä. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä ja kansainvälisessä tuotantotyöympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi ja urasi kehittämiseen. Saat perehdytyksen, tukea ammattitaitoiselta tiimiltä sekä ison kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet. Me sandviklaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Heikki Heiskanen, Procurement Manager, p. 0400 147413. Tavoitettavissa 24.9. klo 14-15 ja 30.9. klo 14-15.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin, p. 0800 1 44444.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sunnuntaihin 3.10.2021 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers.
Hakiessasi tehtävää muistathan liittää mukaan myös varsinainen hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.
Työpaikan tunnus on R0032432.

 

                                                                                                                                            

Product Structure Specialist

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 04.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus