Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Product Support Engineer

ASIAKASKESKEINEN TIIMIPELAAJA?
HALUAMME KUULLA SINUSTA LISÄÄ

Product Support Engineer

Sandvik-konserniin kuuluva Sandvik Mining and Rock Technology on johtava kaivosteollisuuden laitteiden ja työkalujen sekä huolto- ja teknisten palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet, murskaimet ja seulat, lastaus- ja kuljetuslaitteet sekä materiaalinkäsittelyn laitteet. Lahden tehdas on vastuussa iskuvasaroiden sekä seulojen ja syötinten valmistuksesta. Haemme nyt Seulat & syöttimet -organisaatioomme myynnin tukeen aktiivista ja ammattitaitoista insinööriä.

Keskeiset tehtävät

Päätehtäviisi kuuluvat myyntiyhtiöiden tekninen tukeminen sekä yleiset tuoteasiantuntijatehtävät. Tuet mm. teknisiin myyntidokumentteihin, laitevalintoihin ja erikoisasiakaspyyntöihin liittyvissä kysymyksissä. Teet tiivistä yhteistyötä myyntialueiden, tuotesuunnittelun sekä muiden keskeisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta

alalle soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai insinööri) sekä yleisimpien suunnitteluohjelmien (Autocad, SolidWorks) tuntemista. Myös MS-Office työkalujen hallitseminen on perusedellytys työtehtävässä menestymiseen. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen. Ratkaisukeskeinen asenne sekä järjestelmällinen työskentelyote ovat edellytyksiä tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Muutaman vuoden työkokemus kansainvälisessä teollisuudenalan liiketoiminnassa tai urakointiliiketoiminnan parissa sekä murskaus-/seulontaprosessituntemus katsotaan eduksi. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää hyvää englannin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle

monipuolisia tehtäviä nykyaikaisessa ja kansainvälisessä tuotantotyöympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Saat perehdytyksen, tukea ammattitaitoiselta tiimiltä sekä ison kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme sinulle kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Petri Mehto, liiketoiminnan kehityspäällikkö, p. 040 506 5555 tai Mikko Vesanto, tuotelinjapäällikkö, p. 050 447 7749.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palvelukeskukseen p. 0800 1 44444 (klo 8–16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 10.7.2022 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa www.sandvik.com/career. Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.  Työpaikan tunnus on R0043419.

Tietoa yrityksestämme

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2021 konserni työllisti 44 000 henkilöä ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa noin 150 maassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Product Support Engineer

Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.07.2022

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti