Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Production Development Engineer

Oletko tuotannon ammattilainen ja haluat työskennellä kansainvälisessä, toimialansa johtavassa yrityksessä?

Sandvik on maailman johtava kaivos- ja urakointiteollisuuden louhinta- ja porauslaitteiden, porakaluston ja niihin liittyvien palveluiden tuottaja. Sen tuotteita ovat mm. poralaitteet, mekaanisen louhinnan laitteet sekä lastaus- ja kuljetuslaitteet. Tampereen tehdas on porauslaitteiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus. Haemme nyt Surface Drilling -divisioonaan maanpäällisten poralaitteiden valmistukseen innostunutta ja ammattitaitoista tuotannon kehittäjää. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Keskeiset tehtäväsi

Tehtävänäsi on vastata uustuoteprojektien tuotannollistamisesta. Päätehtäviisi kuuluvat maanpäällisten poralaitteiden tuotannon NPD-projektien koordinointi ja aktiivinen osallistuminen niihin. Vastaat NPD-projektien aikatauluista ja tavoitteista. Huolehdit tuotanto-organisaatiolle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta ja raportoit projektin etenemisestä tuotannon sidosryhmille sekä projektiryhmälle. Tehtäviisi lukeutuu myös erikseen määritellyt valmistusprosessiin liittyvät tuotannonkehitysprojektit, kuten kokoonpanon läpimenon lyhennysprojektit. Toimit läheisessä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien, kuten suunnittelun, oston, hankinnan, logistiikan ja tuotannonsuunnittelun kanssa.

Taustasi

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi insinööri- tai DI-tutkinto. Toivomme sinulta kokemusta projektityöstä ja/tai niiden vetämisestä, sillä työ on projektiluontoista. Koska tehtävään sisältyy paljon sidosryhmäyhteistyötä, odotamme sinun olevan aktiivinen ja aikaansaava tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaidot. Toivomme sinulta löytyvän myös hyvät ongelmanratkaisu- ja neuvottelutaidot. Katsomme eduksi suoritetun Green Belt- ja/tai Yellow Belt-koulutuksen. Kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää sinulta myös englannin kielen taitoa. Maanpäällisten poralaitteiden tuotannon ja järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Sinulla on tukenasi alan ammattilaisista koostuva tiimi. Suurena globaalina yrityksenä Sandvikilla on myös tarjolla paljon mahdollisuuksia urakehityksellesi. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto.

Yrityksemme ja kulttuurimme

Kehitämme asiakkaillemme korkealuokkaisia maanpäällisiä porauslaitteita kaivos- ja urakointiteollisuuteen. Olemme edelläkävijöitä automaattisten poralaitteiden kehittämisessä, ja siten autamme vähentämään onnettomuuksia ja parantamaan asiakkaidemme toiminnan turvallisuutta. Keskitymme vahvasti kestävään kehitykseen ja kiertotalouteen; Sandvik on sitoutunut puolittamaan C02 päästönsä vuoteen 2030 mennessä ja kehitämme kunnianhimoisin tavoittein akkulaitetarjontaamme.  

Kokemusten, näkökulmien ja taustojen monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook

Lisätietoja/yhteydenotot

Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivalta esihenkilöltä: Joonas Saarikko, Production Manager, Surface Drilling, p. 0400147550. Soittoajat torstai 3.2.2022 klo 15.00-16.00 ja tiistai 8.2.2020 klo 14.00-16.00.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 13.2.2022 mennessä.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers

Hakiessasi tehtävää muistathan lisätä myös hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Työpaikan tunnus on R0037538.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Production Development Engineer

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.02.2022

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti