Skip to main content

Production Planner

Etsimme Tuotannonsuunnittelijaa Lokotrack-Paikkakokoonpanoon Metso Outotecillle. 

 

Tehtävän kuvaus

Lokotrack-tehdas koostuu kahdesta valmistusalueesta, jossa linjamuotoinen valmistus ja paikkakokoonpano yhdessä mahdollistavat joustavan tuotantojärjestelmän ja tehokkaan tavan palvella asiakastarpeita. Haemme nyt paikkakokoonpanon tiimiin tuotannonsuunnittelijaa toimimaan osana joukkuetta omalla vastuualueellaan.Vastuualueisiisi kuuluu tuotantotilausten käsittely, hienokuormitus, kokoonpanossa tarvittavien materiaalien varmistaminen, sekä toiminta muiden sidosryhmien kuten työnjohto, hankinta, muut valmistusalueet, suunnittelu ja tilauskonttori yhdessä toisen tuotannonsuunnittelijan kanssa.

 

Menestyäksesi

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta tuotannonohjausjärjestelmästä (SAP). Työskentelytavaltasi olet aktiivinen ja suunnitelmallinen. Olet tottunut yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa ja pystyt säilyttämään positiivisen ajattelu- ja toimintatapasi myös haastavissa tilanteissa. Vaikka tehtävä on melko itsenäinen, sinun tulee aktiivisesti hakea tietoa muilta, pyytää tukea ja kertoa myös omista päätöksistäsi eteenpäin. Ison kuvan hahmottaminen ja ennakoiva ote auttavat sinua selviämään nopeista ja yllättävistä muutoksista erillaisissa tuotantotilanteissa. Yhdessä tekemällä selviämme hankalistakin paikoista!

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Lahti Manufacturing Manager puhelinnumerosta 050 3173909 tai  sähköpostilla mikko.p.lahti@mogroup.com

Lähetä hakemuksesi Metso Outotec Careers -sivulla viimeistään sunnuntaina 5.12.2021. Liitäthän mukaan myös CV:si ja palkkatoiveesi.

Production Planner

Tampere
Kokopäiväinen
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 24.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus