Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Production planner, Initialization

Nautitko vaativista ja monipuolisista tehtävistä tuotannonsuunnittelun parissa?

Valmet Automaation Tampereen toimituskeskus etsii tuotannonsuunnittelijaa Initialization and System Testing -tiimiin palvelemaan globaaleja Valmet DNA -automaatiojärjestelmätoimituksia. Tuotannonsuunnittelijana päätehtäviisi kuuluu alustettavien laitteiden (prosessiasemat, työasemat, serverit, verkkolaitteet) työlistan ylläpito ja suunnittelu automaatiojärjestelmätoimituksiin tehdaskoestusta sekä varaosatoimituksia varten. Tehtävänäsi on suunnitella ja ohjata tuotantoa siten, että toimitukset tapahtuvat projektin kanssa sovitun aikataulun mukaisesti ja alustuksen henkilöresurssit ovat tehokkaassa käytössä. Lisäksi sinulla tulee olla kykyä ja osaamista tunnistaa tuotannon pullonkaulat ja reagoida näihin ajoissa.

Toivomme sinulta:

- Tehtävään soveltuvaa taustaa alalta tai vähintään Insinöörin (AMK) tutkintoa soveltuvalta alalta (esim. automaatio-, tietoliikenne- tai tuotantotekniikka)

- Kykyä toimia ja suoriutua työtehtävistä itsenäisesti sekä omatoimisesti

- Kykyä kommunikoida sekä raportoida sujuvasti suomeksi ja englanniksi

- Kehityslähtöistä asennetta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä

- Hyviä IT-taitoja ja nopeaa oppimiskykyä eri ohjelmistojen käyttöön (mm. Infor LN, M-files, Power BI, Excel)

Etsimme organisointikykyistä ja suunnitelmallista henkilöä, joka pystyy toimimaan myös yllättävissä tilanteissa sekä paineen alla tehokkaasti. Olet tottunut yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa sekä omaat hyvät vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot. Tietoteknisestä osaamisesta on suurta hyötyä tehtävässä. Kokemus ja ymmärrys Windows -käyttöjärjestelmästä sekä virtuaalikoneista ja -ympäristöstä lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus päästä toteuttamaan sekä kehittämään tuotannonsuunnittelua alustettavien ja konfiguroitavien laitteiden parissa. Tehtävässä pääset työskentelemään eri organisaatioiden ammattilaisten kanssa ja olemaan osana ammattitaitoista tiimiä, jossa kaikkien osaamista ja kokemusta arvostetaan.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Eetu Nieminen, Manager, Initialization and System Testing, +358505291996 (arkisin klo 16-17) tai eetu.p.nieminen@valmet.com. Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme torstai 24.10.2021 mennessä. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Kun kaikki toimii yhteenValmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

Production planner, Initialization

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus