Skip to main content

Produktionsarbetare, Nordic Lights Ab

NORDIC LIGHTS® tillverkar arbetsbelysning som används i de mest krävande väderförhållanden. Våra produkter hittas på maskiner och fordon inom gruv-, bygg-, skogs-, jordbruks- och logistiksektorn. Vi levererar arbetsbelysning till flera av världens ledande tillverkare av tunga maskiner (tex Catepillar, Ponsse, Sandvik och Volvo). Vi använder oss av senaste teknik och våra produkter håller en mycket hög kvalitet.

Vi söker till vår kund NORDIC LIGHTS® i Jakobstad ökade behov flera

PRODUKTIONSARBETARE

Till dina arbetsuppgifter hör att montera olika slags NORDIC LIGHTS® arbetsbelysningar i produktionen, packa produkter och annat produktionsarbete. Vi jobbar i 2 skift, måndag – fredag. 

Vi förväntar oss att du är ansvarsfull och noggrann. Du bör kunna jobba med alla typer av människor. Är du händig och tekniskt intresserad passar det här jobbet dig.

Vi erbjuder dej ett heltidsarbete, arbetstiden är måndag till fredag, till att börja med ett 6 månader långt tidsbestämt arbetsförhållande i ett internationellt företag. Välkommen att komma och jobba i en kreativ och inspirerande arbetsgemenskap. Företagets kunniga personal skolar in nyanställda.

PLATSERNA FYLLS GENAST NÄR LÄMPLIGA PERSONER HITTAS!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Uniflex HR-Koordinator Jannika Erkkilä tlf 040 689 1052 eller Uniflex HR-Konsult Malena Borén tlf 040 685 5200. Sök tjänsten så fort som möjligt. Senast 31.8.2021 genom att registrera din CV på adressen www.uniflex.fi Vi intervjuar under ansökningstiden. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt!

Produktionsarbetare, Nordic Lights Ab

Kokkola
68500 Kruunupyy
68570 Luoto
68910 Pedersören kunta
Pietarsaari
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 03.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus