Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Project engineer, Drives/MCS

Projekti-insinööri, sähkökäyttöjen ohjaus (Drives control) tai koneohjaus (MCS)

Nautitko ongelmien ratkaisusta ja työskentelystä prosessiautomaation parissa?

Valmetin automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme liiketoimintojen kannattavuutta tehostamalla tuotantoa sekä lisäämällä kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Laajaa prosessiautomaation ratkaisu- ja palvelutarjontaamme tukee maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme. Valmetin automaatioliiketoiminta palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa. Olemme vakiinnuttaneet asemamme myös muilla prosessiteollisuuden aloilla ja meriteollisuudessa.

Etsimme nyt vahvistusta paperikoneautomaatioprojektien suunnitteluorganisaatioon Tampereelle.

Projekti-insinöörin tehtävässä vastaat asiakasprojektien toimittamisesta yhteistyössä asiakkaan ja oman tiimisi kanssa. Päävastuualueena on toimitusprojektien määrittely-, suunnittelu-, testaus- ja käyttöönottotehtävät. Palvelemme paperi- ja sellutehtaita maailmanlaajuisesti, joten pääset osallistumaan myös kansainvälisiin projekteihin.

Edellytykset:

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri  tai  diplomi-insinööri) sekä tietotaitoa paperi- ja automaatiotekniikasta. Arvostamme automaatiojärjestelmien ja erilaisten linkkien tuntemusta. Lisäksi sähkökäyttöjen puolella toivomme sinulta myös tuntemusta niiden ohjauksista ja koneohjauspuolella kenttälaitteista. Aiempi kokemus automaatioprojekteista ja Valmet DNA:n tuntemus nopeuttavat tehtävän oppimista.

Toimintakenttä on globaali ja osa tehtävää on toimiminen asiakkaan ympäristössä. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa, mahdollisuutta työskennellä asiakastyömailla, hyviä verkostoitumistaitoja sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Lisäksi toivomme, että olet asiakaslähtöinen ja omatoiminen joukkuepelaaja, sinulla on systemaattinen työskentelytapa ja joustava asenne. Lisäksi sinulla on kyky toimia sekä tehdä päätöksiä myös stressaavissa tilanteissa.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä aidosti kansainvälisessä ympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Tässä tehtävässä saat toimia uusimman automaatioteknologian parissa ja mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme menestymään.

Tulet olemaan tärkeä osa ammattitaitoista tiimiä, joka arvostaa työtäsi ja tukee kehittymistäsi. Oppiminen ja kehittyminen ovat meille tärkeitä arvoja, joissa haluammekin tukea sinua koko urasi ajan.

Lisätietoja:

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Varjokallio, Engineering Manager, +358 40 504 9764, jani.varjokallio@valmet.com.

Jos tämä kuulostaa työpaikalta, jota etsit ja olet valmis ottamaan haasteen vastaan, hae toista näistä paikoista täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 15.05.2022. Liitäthän mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Project engineer, Drives/MCS

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus