Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Project Engineer, Equipment Engineering / Projekti-insinööri, Kattilalaitesuunnitteluun

Oletko etsimämme tiimipelaaja ja valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi?

 

Valmet Technologies Pulp& Energy suunnittelee ja valmistaa voimantuotantojärjestelmiä ja kemikaalientalteenottojärjestelmiä voimantuottajille sekä sellu- ja paperiteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Päätuotteet ovat voimakattilat, soodakattilat, haihduttimet, ympäristönsuojelulaitteet ja palvelut. 

Haemme Projekti-insinööriä Valmetin Sellu & Energia -liiketoiminnan kattilasuunnitteluosastolle Tampereelle. Osasto vastaa sooda- ja voimakattiloiden ja kattilauusintojen painerunkojen suunnittelusta sekä kattilalaitteiden suunnittelusta.

Projekti-insinöörinä vastaat nimetyn projektin kattilalaitesuunnittelun koordinoinnista ja roolisi sisältää seuraavia vastuualueita:

  • kattilalaitoksen laitesuunnittelu (perussuunnittelu ja toteutussuunnittelun ohjaus)
  • lähtötietojen antaminen muita suunnittelualueita varten  
  • osaprojektin budjetti- ja aikatauluvastuu sekä raportointi
  • oman ja alihankittavan suunnittelun ohjaus ja valvonta
  • alihankintavalmistuksen sekä asennuksen teknisten kysymysten selvittely
  • osallistuminen laitteiden teknologiseen kehittämiseen

Toimit laitesuunnittelutiimin jäsenenä ja pääasiallisina suunnittelutyökaluina käytät SolidWorks- ja AutoCAD -ohjelmia ja E3D-laitossuunnitteluohjelmistoa, sekä Valmetin projektinhallintaan ja dokumenttien hallintaan liittyviä muita järjestelmiä.

 

Odotuksemme

 

Sinulla on tehtävään soveltuva koneinsinöörin tutkinto (B.Sc. tai M.Sc), aiempaa suunnittelukokemusta kone- ja laitesuunnittelun alueelta sekä kokemusta eri suunnitteluohjelmien käytöstä.

 

Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Lisäksi sinulla on järjestelmällinen työskentelytapa, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaidot. Olet tarkka yksityiskohdista mutta osaat katsoa myös isoa kuvaa.

 

Tarjoamme

 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä huipputeknologian ja - osaajien parissa sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja tehtävääsi oman osaamisesi mukaisesti.

 

Lisätietoa

 

Kiinnostuitko? Soita ja kysy lisää osastopäällikkö Tuomas Etula, p. +358503421563.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 1.6.2022. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

 

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

 

Rakennamme jalkapallokentän kokoisia koneita, teemme kunnossapitoa kokonaisille tehtaille ja luomme innovatiivisia ratkaisuja uusiutuvien luonnonvarojen hyödyntämiseksi.  Jos ajattelet tämän työn mittakaavaa, saat käsityksen siitä, millaisia ihmisiä ja millaista yhteistyötä meillä tarvitaan.

 

Ympäri maailmaa työskentelee joka päivä Valmet-tiimejä, joita yhdistää tunne siitä, että olemme saavuttaneet yhdessä jotakin hienoa - se tunne, kun kaikki toimii yhteen!

Project Engineer, Equipment Engineering / Projekti-insinööri, Kattilalaitesuunnitteluun

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 02.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus