Skip to main content

Project Engineer, HW

Oletko valmis urasi seuraavaan vaiheeseen? Me etsimme nyt tiimiimme HW-suunnittelijaa!

Valmetin automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme liiketoimintojen kannattavuutta tehostamalla tuotantoa sekä lisäämällä kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Laajaa prosessiautomaation ratkaisu- ja palvelutarjontaamme tukee maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme. Valmetin automaatioliiketoiminta palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa. Olemme vakiinnuttaneet asemamme myös muilla prosessiteollisuuden aloilla ja meriteollisuudessa.

Haemme nyt joukkoomme aidon kiinnostuksen ja reippaan asenteen omaavaa sekä uusia haasteita kaipaavaa HW-suunnittelijaa. Toimit teknisenä asiantuntijana asiakasprojekteissa. Tehtäviisi kuuluu myös lyhyitä esiselvitys-, käyttöönotto- ja asennusvalvontatehtäviä sekä kotimaisten että ulkomaisten asiakkaiden työmailla. Olet avainroolissa asiakasarvon ja -tyytyväisyyden lisäämisessä.

HW-suunnittelijana toteutat DCS-järjestelmän suunnittelu- ja dokumentointitehtäviä erilaisissa projekteissa. Tehtäviin kuuluu automaatiokaappien, verkkojen, ohjausjärjestelmien, sähkönsyöttöjen suunnittelua sekä järjestelmässä käytettävien komponenttien määrittelyä.

Odotuksemme sinulle

Moniprojektiympäristössä toimittaessa hyvät yhteistyötaidot, kyky hallita ja viedä eteenpäin monia asioita yhtäaikaisesti sekä halukkuus toimia asiakasrajapinnassa luovat hyvät edellytykset tehtävässä onnistumiselle.

Pystyt ottamaan vastuuta ja toimimaan itsenäisesti, mutta sinulta sujuu myös työskentely erilaisissa projektiryhmissä. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne, etkä pelkää laittaa välillä haalareita päälle ja jalkautua kentälle.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi

  • soveltuvaa sähkö- tai automaatioalan insinööri- tai DI-koulutusta
  • kokemusta tai ymmärrystä automaatiojärjestelmistä, kenttäväylistä ja toimitusprojektien suunnittelutehtävistä
  • ymmärrystä koneiden ja laitteiden sähkösuunnittelusta
  • automaatiossa käytettävien komponenttien tuntemusta
  • hyvää teknistä osaamista ja luovaa ongelmanratkaisukykyä
  • kiinnostusta oman ammattitaidon kehittämiseen
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme alan standardien ja vaatimuksien (esim. ATEX, jakokeskusstandardi ja koneturvallisuus) tuntemusta. Käytämme suunnittelussa VISIO (NetworkDesigner) -ohjelmistoa ja sen aiempi käyttökokemus on eduksi, mutta ei välttämätön.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle itsenäistä ja haastavaa tehtävää Valmet DNA -automaatiojärjestelmän parissa sekä mahdollisuuden kehittyä huippuammattilaiseksi. Pääset työssäsi vaikuttamaan asiakkaan menestymiseen ja saat työssäsi dynaamisen asiantuntijatiimin täyden tuen.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Riku Äijälä, Engineering Manager, 040 557 1800, riku.aijala@valmet.com.

Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta viimeistään 9.30.5.2021. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Kun kaikki toimii yhteen.

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Project Engineer, HW

Tampere
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja