Skip to main content

Administer-konserni on suomalainen vuonna 1985 perustettu talous- ja palkkahallinnon palveluja, konsultointipalveluja sekä ohjelmistopalveluja tarjoava yhtiö. Asiakkainamme on kaikenkokoisia organisaatioita pk-yrityksistä suuryrityksiin sekä kuntiin. Tavoitteenamme on uudistaa taloushallintapalvelujen markkinoita kehittämällä uutta teknologiaa ja uusia ratkaisuja. Olemme liikevaihdolla mitattuna yksi suurimmista taloushallintopalvelujen sekä HR- ja palkkahallintopalvelujen tarjoajista Suomessa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 44 miljoonaa euroa ja työllistimme noin 600 taloushallinnon ammattilaista.

Hahmotatko kokonaisuuksia ja pidät langat käsissäsi haasteellisissakin tilanteissa? Uskotko tiimityön voimaan ja kuuntelet asiakkaan tarpeita herkällä korvalla?

Haemme Administer konsernin PMO -yksikköön

Project Manageria

jonka toimintatapaa ohjaavat positiivinen asenne, proaktiivisuus ja systemaattisuus. Pidät tiimityöskentelystä ja viihdyt asiakasrajapinnassa. Voit työskennellä Helsingissä, Turussa, Tampereella tai Pieksämäellä.

Työtehtäviisi kuuluu projektien johtaminen mm. palkkahallinnon ja taloushallinnon ulkoistusprojektit, HR-projektit sekä järjestelmäprojektit. Tehtäviisi kuuluu myös erilaiset konsultointi- ja kartoitustehtävät substanssiosaamisesi mukaan. Osallistut myynnin tukemiseen ja toimit asiantuntijana asiakasprosesseissa ja sisäisissä kehitystehtävissä. Teet aktiivista yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Kehität projektipäällikkötyötä ja yhteisiä toimintatapoja tiimin ja asiakkaiden kanssa.

Odotamme sinulta laajaa kokemusta erilaisten projektien johtamisesta. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pystyt johtamaan sekä asioita että ihmisiä. Sinulla on hyvä paineensietokyky. Pystyt kommunikoimaan sekä suomeksi että englanniksi. On eduksi, jos sinulla on projektihallintaan liittyvä sertifiointi suoritettuna.

Tarjoamme sinulle:

  • Monipuolisia tehtäviä innostavassa ympäristössä
  • Erinomaiset työkaverit
  • Mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn sekä etätyöhön
  • Lounas- ja virike-edun, henkilöstöetuohjelman sekä laajat työterveyspalvelut

Herätimmekö kiinnostuksesi? Tule työkaveriksemme ja hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kanssa hakulinkin kautta jo tänään tai viimeistään su 22. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of PMO Tiina Käpynen-Halla p. 040 6720 444, 21.3. klo 12.00 – 13.00 ja 24.3. klo 15.00 – 16.00.

Avainsanat: projekti johtaminen, rekrytointi, project manager, administer, silta, palkkapalvelu

Project Manager

Helsinki
Turku
Tampere
Pieksämäki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 12.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja