Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Project manager, Water treatment

Fortum

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme eurooppalainen energiayhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, kaasua, lämpöä, jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Yhdessä tytäryhtiömme Uniperin kanssa olemme Euroopan kolmanneksi suurin CO2-päästöttömän sähkön tuottaja. Noin 20 000 ammattilaistamme sekä toimintamme yli 40 maassa takaavat, että meillä on asiantuntemusta ja voimavaroja kasvaa ja viedä energiamurrosta eteenpäin. Kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Haluatko ottaa aktiivisen roolin puhtaamman maailman puolesta? Liity mukaan johtamaan muutosta kanssamme! www.fortum.fi

City Solutions -divisioonan vastuulla on kehittää kestävistä kaupunkiratkaisuista kasvavaa liiketoimintaa Fortumille. Divisioonaan kuuluvat kaukolämpö ja -kylmä, jätteen energiahyötykäyttö, kierrätys sekä asiantuntijapalvelut.

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Työnkuvasi

Työskentelet projektipäällikkönä osana vesienkäsittelyn asiantuntijaryhmäämme. Vesitiimi tarjoaa sidosryhmille paikallisia jäteveden käsittelyratkaisuja sekä kehittää omaa olemassa olevaa käsittelylaitosverkostoa. Päätoimipaikka on Riihimäki, mutta myös etätyö on osin mahdollista. Tehtävään sisältyy myös matkoja eri puolilla Suomea sijaitseville työkohteillemme.

Tarjoamme sinulle

Saat mahdollisuuden olla mukana kehittyvässä liiketoiminnassa ja osallistua edistyksellisten kiertotalousratkaisujen kehittämiseen. Sinulla on kollegoiden tuki, ammatillisia haasteita, sekä tilaisuus kehittää omaa osaamistasi ja antaa panoksesi toimintamme kehittämiseen.

Odotamme sinulta

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kemian/prosessitekniikan soveltuvaa koulutusta, kielitaitoa (suomi ja englanti) sekä ympäristölainsäädännön tuntemusta. Olet yhteistyökykyinen, sinulla on useamman vuoden soveltuva työkokemus sekä kykyä ja halua hoitaa useampaa hanketta samanaikaisesti. Sinulla on hyvä ymmärrys prosesseista ja valmius suunnitella ja toteuttaa prosessioptimointeja ja pilotointeja. Olet luonteeltasi käytännönläheinen ja osaat raportoida projektien etenemisen ymmärrettävästi.

Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit ja haluaisit tulla osaksi osaavaa ja kehittyvää tiimiä lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 22.8.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Project manager Atte Laiho, puh. +358 50 430 9085, atte.laiho@fortum.com

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää huumeseulan.

Project manager, Water treatment

Riihimäki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus