Skip to main content

Projekti-insinööri

Kiinnostaisiko sinua toimia kansainvälisessä projektinhoidon tehtävässä Servicen telatuotannossa?

 

Valmet tarjoaa laajoja telapalveluita, jotka parantavat paperi-, kartonki- ja sellukoneiden käytettävyyttä sekä pidentävät telojen huoltovälejä. Pyrimme varmistamaan telojen mahdollisimman pitkän elinkaaren ja teknisen luotettavuuden alati kehitettävien materiaaliratkaisuiden ja pinnoitustekniikoiden avulla.

 

Haemme nyt projekti-insinööriä monipuolisiin työtehtäviin Servicen telatuotantoon Valmetin Jyväskylän toimipisteeseen. Tehtäviin tulevat kuulumaan Jyväskylän huoltoyksikössä toteutettavien projektien hoito kotimaisten asiakkaiden, uustelatuotannon ja Valmetin muiden huoltoyksiköiden välillä globaalisti. Projektinhoidollisiin vastuisiin kuuluvat mm. projektien toimitusaikataulun ja budjetin seuraaminen ja varmistaminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat tarjoustoiminnan tukeminen sekä projektien päivittäisjohtamiseen osallistuminen (mm. white board -palaverit).

 

Odotuksemme sinulle:

 

Edellytämme tehtävässä joko AMK- tai diplomi-insinöörin koulutusta esim. koneenrakennuksesta. Aiempi paperikoneen, telojen ja telojen pinnoitteiden tuntemus ovat eduksesi tehtävässä onnistumista ajatellen. Myös kokemus tuotannon tai projektinhoidon tehtävistä paperiliiketoiminnassa on hyvä ammatillinen pohja tehtävässä menestymiselle.

 

Työssäsi tarvitset englannin sekä suomen kielen taitoa ja sinun tulee olla hyvä viestimään niin suullisesti kuin kirjallisesti, sillä sujuva yhteistyö eri sidosryhmien on ensiarvoisen tärkeää. Arvostamme käytännön osaamista projektien päivittäisjohtamisessa sekä itsenäistä ja vastuullista työskentelyotetta. LN, M-files ja Delfoi -järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme monipuoliset ja haastavat työtehtävät, joissa työmenetelmien ja materiaalien kehitys on jatkuvaa. Räätälöimme työnkuvaa ja -vastuita valittavan hakijan osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaisesti.

 

Servicen tuotannossa työskentelee yli 60 alan ammattilaista, joten asiassa kuin asiassa voit turvautua työtovereidesi tukeen. Valmetilla pääset työskentelemään alan johtavassa yrityksessä ja kehittää ammattitaitoasi edelleen. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Jyväskylän keskustan tuntumassa. Tehtävä on vakituinen.

 

Lisätietoja:

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja servicen tuotannosta sekä tehtävästä antaa Eero Hartikainen, +358 40 557 7832, eero.hartikainen@valmet.com. Valmetin sisäinen hakuaika päättyy 7.10.2022. Liitäthän hakemukseesi palkkatoiveesi sekä ansioluettelosi.

 

Tehtävässä sovelletaan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

 

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti