Skip to main content

Projekti-insinööri

Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy tarjoaa uusinta teknologiaa ja laadukkaita laitteita, ratkaisuja ja prosessiosaamista sekä niihin liittyviä palveluja kuntien ja teollisuuden eri vedenkäsittelyn tarpeisiin. Käytössämme on Veolia-konsernin laaja tuotevalikoima ja tekninen tuki.

Palveluksessamme on 44 alan ammattilaista.

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme dynaamiseen joukkoomme Helsinkiin

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

Tehtävä käsittää Suomeen tehtävien puhdas- ja jätevesiprojektien prosessisuunnittelua ja projektinhallintaa.

Toivomme sinulta hyvää osaamista AutoCad- ja tekstinkäsittelyn (Google / Microsoft) ohjelmistoista, hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Muut kielet, varsinkin ruotsin ja ranskan taito katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme ymmärrystä vesienkäsittelyn eri prosesseista. Koulutustaustasi on AMK-ins/DI, esimerkiksi kemian tekniikan, ympäristötekniikan tai konetekniikan alalta.

Tehtävien menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä  tiimityöskentelyyn, joustavuutta sekä matkustusvalmiutta kotimaassa. Aiempi projektikokemus vesienkäsittelysektorilta sekä eri käsittelytekniikoiden tuntemus ovat eduksi. Toivomme sinulta muutaman vuoden työkokemusta joko vesienkäsittelyn parista tai suunnittelusta (prosessi / putkisto / layout / laite).

Yrityskulttuurimme on aidosti asiakaslähtöistä. Tarjoamme Sinulle näköalapaikan kansainvälisessä yrityksessä, joka on globaali vedenkäsittelyn markkinajohtaja ja jolla on huomattavat tuotekehitys- ja tutkimusresurssit sekä pitkä toimialakokemus  myös Suomessa. Työntekijämme arvostavat joustavaa työaikaa ja rentoa työilmapiiriä. Henkilöstön osaamista syvennetään jatkuvasti, tarjolla on konsernin runsas koulutusvalikoima. Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset sisältäen mm. konsernin osakesäästöohjelman. 

Lisätietoja antaa operaatiopäällikkö Antti Salokannel puh: 040-158 1227
antti.salokannel@veolia.com

Hakemukset palkkatoivomuksineen 2.7.2021 mennessä osoitteeseen tuula.tappinen@veolia.com

Projekti-insinööri

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus