Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projekti-insinööri

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Yli 144 000 työntekijäämme palvelevat asiakkaitamme yli sadassa maassa auttaen heitä hallinnoimaan energiaa ja prosesseja turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Haluamme, että energiaa on kaikkien saatavilla. Luomme teknologiaa, jolla uudistetaan teollisuutta, muutetaan kaupunkeja ja rikastutetaan ihmisten elämää. Me Schneider Electricillä sanommekin, että "Life Is On". Suomessa Schneider Electric toimii 20 paikkakunnalla ympäri maata. Työllistämme yli 500 energianhallinnan osaajaa. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi energia- ja verkkoyhtiöt, teollisuusyritykset, IT- yritykset, sairaalat ja terveysasemat, kiinteistönomistajat, rakennusliikkeet ja kotitaloudet. Lisää tietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.schneider-electric.fi.

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla?

Etsimme itseohjautuvaa ja ratkaisunhaluista projekti-insinööriä Schneider Electricin Turun toimipisteelle. Työt alkavat heti, kun sopiva henkilö löytyy, ja työsuhde on vakituinen.

Projekti-insinöörinä pääset työskentelemään monipuolisesti kiinteistöjen energianhallinnan parissa sekä rakennusautomaatiojärjestelmien ohjelmointi- ja käyttöönottotehtävissä. Roolisi projektien teknisessä toteutuksessa takaa erittäin monipuolisen ja vaihtelevan toimenkuvan. Työpäivääsi kuuluu sopivassa suhteessa konttorityötä sekä kentälle jalkautumista. Schneider Electricin asiantuntijana olet avainasemassa, sillä toimit yrityksen kasvoina eri asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan.

Sinulla on tekninen, AMK-tasoinen koulutustausta (koulutuslinjasi voi olla esimerkiksi sähkö- tai rakennusautomaatio). Olet jo mieluusti kerryttänyt työkokemusta vastaavista tehtävistä, mieluusti esimerkiksi kiinteistöjen automaatioratkaisuista, ja aiempi ohjelmointi-, rakennusautomaatio- ja LVISA -kokemus katsotaan sinulle eduksi. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on aidosti innostunut, oma-aloitteinen työskentelyote ja haluat kehittää sekä tarjota ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaiden tarpeita parhaalla mahdollisella tasolla. Vuorovaikutustaitosi ovat mainiot ja sinulla on intoa uuden oppimiseen sekä ongelmien ratkomiseen.

Pääasiassa teet töitä itsenäisesti, mutta tukenasi on aina asiantunteva ja nuorekas Schneider Electricin tiimi. Tulevassa tiimissäsi työskentelykieli on suomi, ja kansainvälisessä organisaatiossa teknisen englannin kirjallinen osaaminen on oleellista. Työhön sisältyy jonkin verran liikkumista Turussa ja Turun lähialueilla, minkä vuoksi sinulla tulee olla auto käytettävissä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, jossa pääset oppimaan uutta ja kehittämään jatkuvasti osaamistasi kansainvälisessä kiinteistönhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Työsuhteen alussa sinut perehdytetään uuteen tehtävääsi. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita. Työaika on liukuva ja joustava.

Kiinnostuitko projekti-insinöörin tehtävästä? Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 31.10.2021. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla HR-konsultti Maarit Jolla, puh. 040 657 5527, maarit.jolla@adecco.fi. Haethan tehtävää jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Maarit Jolla, maarit.jolla@adecco.fi