Skip to main content

Projekti-insinööri (Drive Controls)

Nautitko ongelmien ratkaisusta ja työskentelystä prosessiautomaation parissa?

Valmetin automaatioratkaisut parantavat asiakkaidemme liiketoimintojen kannattavuutta tehostamalla tuotantoa sekä lisäämällä kustannus-, energia- ja materiaalitehokkuutta. Laajaa prosessiautomaation ratkaisu- ja palvelutarjontaamme tukee maailmanlaajuinen asiantuntijaverkostomme. Valmetin automaatioliiketoiminta palvelee asiakkaita massa- ja paperiteollisuudessa sekä voimantuotannossa. Olemme vakiinnuttaneet asemamme myös muilla prosessiteollisuuden aloilla ja meriteollisuudessa.

Etsimme nyt vahvistusta paperikoneautomaatioprojektien suunnitteluorganisaatioon Tampereelle. Projekti-insinöörin (Drive Controls) tehtävässä vastaat asiakasprojektien toimittamisesta yhteistyössä asiakkaan ja oman tiimisi kanssa. Päävastuualueena on toimitusprojektien määrittely-, suunnittelu-, testaus- ja käyttöönottotehtävät. Palvelemme paperi- ja sellutehtaita maailmanlaajuisesti, joten pääset osallistumaan myös kansainvälisiin projekteihin.

Odotuksemme sinulle

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri  tai  diplomi-insinööri) sekä tietotaitoa paperi- ja automaatiotekniikasta. Arvostamme automaatiojärjestelmien ja erilaisten linkkien tuntemusta. Lisäksi toivomme sinulta myös tuntemusta sähkökäyttöjen ohjauksista. Aiempi kokemus automaatioprojekteista ja Valmet DNA:n tuntemus nopeuttavat tehtävän oppimista.

Toimintakenttä on globaali ja osa tehtävää on toimiminen asiakkaan ympäristössä. Tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa, mahdollisuutta työskennellä asiakastyömailla, hyviä verkostoitumistaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Lisäksi toivomme, että olet asiakaslähtöinen ja omatoiminen joukkuepelaaja, sinulla on systemaattinen työskentelytapa ja joustava asenne. Lisäksi sinulla on kyky toimia sekä tehdä päätöksiä myös stressaavissa tilanteissa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä aidosti kansainvälisessä toimintaympäristössä ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi. Tässä tehtävässä saat toimia uusimman automaatioteknologian parissa ja mahdollisuuden auttaa asiakkaitamme menestymään. Tulet olemaan tärkeä osa ammattitaitoista tiimiä, joka arvostaa työtäsi ja tukee kehittymistäsi. Oppiminen ja kehittyminen ovat meille tärkeitä arvoja, joissa haluammekin tukea sinua koko urasi ajan.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Varjokallio, Engineering Manager, +358 40 504 9764, [email protected].

Jos tämä kuulostaa työpaikalta, jota etsit ja olet valmis ottamaan haasteen vastaan, hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 22.9.2021. Liitäthän mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projekti-insinööri (Drive Controls)

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti