Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projekti-insinööri, Kattilalaitesuunnittelu

Oletko sinä etsimämme tiimipelaaja ja valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi?

Valmet Technologies Pulp& Energy suunnittelee ja valmistaa voimantuotantojärjestelmiä ja kemikaalientalteenottojärjestelmiä voimantuottajille sekä sellu- ja paperiteollisuudelle maailmanlaajuisesti. Päätuotteet ovat voimakattilat, soodakattilat, haihduttimet, ympäristönsuojelulaitteet ja palvelut.
 

Haemme Projekti-insinööriä Valmetin Sellu & Energia -liiketoiminnan kattilasuunnitteluosastolle Tampereelle. Osasto vastaa sooda- ja voimakattiloiden ja kattilauusintojen painerunkojen suunnittelusta sekä kattilalaitteiden suunnittelusta.

Projekti-insinöörinä vastaat nimetyn projektin kattilalaitesuunnittelun koordinoinnista ja roolisi sisältää seuraavia vastuualueita:

  • kattilalaitoksen laitesuunnittelu (perussuunnittelu ja toteutussuunnittelun ohjaus)
  • lähtötietojen antaminen muita suunnittelualueita varten  
  • osaprojektin budjetti- ja aikatauluvastuu sekä raportointi
  • oman ja alihankittavan suunnittelun ohjaus ja valvonta
  • alihankintavalmistuksen sekä asennuksen teknisten kysymysten selvittely
  • osallistuminen laitteiden teknologiseen kehittämiseen

Toimit laitesuunnittelutiimin jäsenenä ja pääasiallisina suunnittelutyökaluina käytät SolidWorks- ja AutoCAD -ohjelmia ja E3D-laitossuunnitteluohjelmistoa, sekä Valmetin projektinhallintaan ja dokumenttien hallintaan liittyviä muita järjestelmiä.

Odotuksemme

Sinulla on tehtävään soveltuva koneinsinöörin tutkinto (B.Sc. tai M.Sc), aiempaa suunnittelukokemusta kone- ja laitesuunnittelun alueelta sekä kokemusta eri suunnitteluohjelmien käytöstä.

Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Lisäksi sinulla on järjestelmällinen työskentelytapa, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja ryhmätyöskentelytaidot. Olet tarkka yksityiskohdista mutta osaat katsoa myös isoa kuvaa.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä huipputeknologian ja - osaajien parissa sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi ja tehtävääsi oman osaamisesi mukaisesti.

Lisätietoa

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Tuomas Etula, p. +358503421563.

Hae tätä paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 31.7.2022. Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projekti-insinööri, Kattilalaitesuunnittelu

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti