Skip to main content

Projekti-insinööri, Millog Oy Useita paikkakuntia

Haemme Tampereelle, Hattulaan tai Riihimäelle

Projekti-insinööriä

Vakituiseen työsuhteeseen osaksi logistiikan ammattilaisista koostuvaa tiimiä. 

Projekti-insinöörinä vastaat logistiikkatoimialan vuosisuunnitteluprosessista mukaan lukien toteutuksen varmistaminen, muutoshallinta ja raportointi sekä osallistut valittujen toimitusprojektien koordinointiin ja tuet projektipäällikköä projekteihin liittyvissä tehtävissä. Olet tärkeässä roolissa toimialan prosessien kehittämisessä sekä varmistamassa toimitusprojektien tehokasta ja laadukasta toteuttamista. Tunnistat kehityskohteita analysoimalla prosesseista saatua dataa ja tuotat ratkaisuehdotuksia havaittuihin haasteisin. 

 

Olisitko etsimämme henkilö?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (AMK/Yliopisto) sekä vähintään muutaman vuoden verran tehtävää tukevaa työkokemusta. Huomioimme myös hiljattain valmistuneet alan tuoreet osaajat, joilla on halu ja motivaatio kehittyä projektinhallinnan ammattilaiseksi. 

Sinulla on kokemusta projektityöstä sekä projektien hallinnasta ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Katsomme eduksi ymmärryksen elinkaarikustannuslaskennasta ja sopimustekniikasta. Tehtävässä toimiminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 

Työskentelet pääosin asiakasrajapinnassa, joten työskentelyotettasi kuvaa tavoitteellisuus sekä ratkaisukeskeisyys ja näet mahdolliset tielle tulevat haasteet uusina mahdollisuuksina. Työssäsi toimit aktiivisessa vuorovaikutuksessa ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat avainasemassa työssä menestymiseen. Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia, hallitsemaan aikatauluja sekä kehittämään toimintatapoja ja malleja. 

 

Mitä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusta työn tueksi sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä.

 

Hakeminen ja lisätiedot 

Lisätietojen merkeissä voit kääntyä toimialajohtaja Marko Kinnusen puoleen, puh. 040 315 7096 seuraavina soittoajankohtina 17.6 klo 14-16, 29.6 klo 11-13 ja 6.7 klo 9-11. 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi viimeistään 8.8.2021 verkkosivujemme kautta osoitteessa Avoimet työpaikat – Ainutlaatuisia elämyksiä | Millog  

 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi  

 

Millog vaikuttavuus

Millog synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Millog synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Millog

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Millog Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti