Skip to main content

Projekti-insinööri tuotantolaitosprojektiin

Haemme asiakkaallemme työmaapäällikköä Outokumpuun tuotantolaitosprojektiin. Työt alkavat syksyllä 2022 ja projekti kestää arviolta vuoden. Tehtävä on kokopäiväinen. Tarjoamme majoituksen läheltä työkohdetta.

Projekti-insinöörinä toimit projektipäällikön oikeana kätenä. Tehtävässä osallistut muun muassa projektin aikatauluttamiseen ja sen seuraamiseen seuraat tehtävässä tarkasti projektin etenemistä sekä raportoit tästä. Kustannusten seuranta sekä dokumentointi tulevat myös tutuksi tehtävässä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on:

  • Insinöörin tai DI:n koulutus (esim. konetekniikka)
  • Projektityöskentely kokemusta teollisuuden alalta
  • Hyvää englannin ja suomen kielen osaamista.

Etsimällämme ammattilaisella on lisäksi hyvä paineensietokyky, halua oppia uutta, vastuuntuntoa, oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja kehittävän työpaikan, sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Sinut perehdytetään tehtäviisi ja ympärilläsi toimii osaava projektiorganisaatio, joka tukee päivittäistä tekemistäsi.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä, niin haethan paikkaa pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Jäikö jokin askarruttamaan? Älä epäröi ottaa yhteyttä! Baronalla hakua hoitaa Valtteri Rantala, +358 50 478 6174 / valtteri.rantala@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 18.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: valtteri.rantala@barona.fi, 0504786174

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Projekti-insinööri tuotantolaitosprojektiin

Barona Teollisuus
83500 Outokumpu
Joensuu
Kajaani
Kuopio
Oulu
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus