Skip to main content

Projektiasiantuntija / myynti-insinööri


LapWall on puuelementoinnin suunnannäyttäjä, puuelementtien johtava valmistaja ja kehittäjä. Vuonna 2011 perustettu yritys on laajan tuotevalikoimansa ja nykyaikaisten tehtaidensa (Pyhäntä, Pälkäne ja Veteli) ansiosta kasvanut nopeasti Suomen johtavaksi puuelementtivalmistajaksi, jonka liikevaihto vuonna 2021 oli 35,5 M €. Asiakkaina ovat lähes kaikki suurimmat rakennusliikkeet Suomessa.
LapWall LEKO® - Element System kattaa kaiken myynnistä asennukseen ja sisältää yli 50 puuelementtituotetta: seinäelementit, kattoelementit, julkisivuelementit ja kattoelementtijärjestelmän. 

Puurakentaminen on ympäristöteko 

Liiketoimintakaupan, tuotevalikoiman ja toiminnan laajenemisen vuoksi etsimme nyt yhteistyössä LapWall Oyj:n kanssa kattoelementtijärjestelmien ja julkisivuelementtien projektiasiantuntijaa / myynti-insinööriä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa syksyn 2022 aikana, työsuhde solmitaan suoraan LapWallin kanssa. Yllä mainittujen tehtaiden lisäksi toimistot ovat Oulussa ja pääkaupunkiseudulla. Työtä voi tehdä mistä päin Suomea tahansa ja se edellyttää satunnaisesti matkustusta projektikohtaisesti eri puolille Suomea.

Projektiasiantuntijana / myynti-insinöörinä työskentelet uusimpien tuoteryhmien kattoelementtijärjestelmien ja julkisivuelementtien parissa. Päivittäisessä työssäsi pääset verkostoitumaan, esittelemään ja tarjoamaan ratkaisuja pääsääntöisesti olemassa oleville rakennusliikeasiakkaille. Olennainen osa työnkuvaasi on tarjouslaskenta yhdessä laskentatiimin kanssa. Tehtävän lopullinen työnkuva määräytyy osaamisesi mukaan. Teet tiivistä yhteistyötä myyntipäällikön ja koko LapWall-tiimin kanssa. Tiimissä on itseohjautuvia vastuunkantajia ja yhteinen tavoite on myydä LapWall LEKO® -konseptin mukaisia ratkaisuja. LapWallilla on mukava tehdä yhdessä töitä myynnin, tuotannon, asennuksen, suunnittelun, markkinoinnin ja laskennan kanssa, sen todistaa myös korkea työtyytyväisyystulos. 

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennusalalta ja eduksi katsomme aiemman kokemuksen ratkaisukeskeisestä asiantuntijatyöstä yritysasiakkaiden parissa. Sinulla on hyvä looginen päättelykyky ja ongelmanratkaisutaidot. Viihdyt asiakkaiden parissa, sinulla on hyvät neuvottelu- ja viestintätaidot ja saat ihmiset kiinnostumaan uusista vaihtoehdoista. Osaat hahmottaa ja aikatauluttaa kokonaisuuksia, ymmärrät kannattavuuden tärkeyden roolissasi ja olet myös itse halukas kehittämään osaamistasi ja oppimaan uutta. Sinulla on ajantasaiset IT-taidot ja omaksut uusia järjestelmiä helposti. Olet joukkuepelaaja, joka rakentaa ja haluaa olla osa toimivaa yhteispeliä.

Kattoelementtijärjestelmät ja julkisivuelementit valmistetaan Pyhännän tehtaalla, jossa saat kattavan perehdytyksen uuteen tehtävään. Jokainen LapWall-tiimin jäsen tuo oman osaamisensa yhteiseen käyttöön. Oheiselta videolta pääset tutustumaan arkeen. 

Me LapWallilla työskentelemme yhdessä toisiamme arvostaen, kunnioittaen ja yhteen hiileen puhaltaen. Yhdessä tekemällä olemme enemmän kuin tekijöiden summa. Haluamme kehittyä joka päivä sekä yhteisönä että yksilöinä. Intohimomme on puurakentaminen ja siksi suhtaudumme ammattimaisesti kaikkeen tekemiseemme, jotta olemme luotettava ja vastuullinen kumppani. 

Haluatko lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista? Keskustelen kanssasi mielelläni! Olethan yhteydessä: Anu Grekula, puh. 0400 270 940 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 10.10.2022 mennessä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektiasiantuntija / myynti-insinööri

LapWall Oyj
92930 Pyhäntä
36600 Pälkäne
69700 Veteli
Turku
Tampere
Helsinki
Jyväskylä
Oulu
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 22.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti