Skip to main content

Projektijohtaja (tuulivoima)

Etsimme nyt yhdessä sisaryrityksemme Uniflexin kanssa kokeneita PROJEKTIJOHTAJIA uusiutuvan energian kehitystyöhön asiakasyrityksemme maatuulivoimahankkeiden projektinjohdollisiin tehtäviin.

Tehtävän kuvaus

Etsimämme henkilö vastaa kehitettävien ja rakennettavien maatuulivoimahankkeiden projektijohdosta. Tehtäviisi kuuluvat projektin johtamisen lisäksi esimerkiksi vuokrasopimusten solmiminen ja hallinnointi, yhteydenpito maanomistajiin, viranomaisiin, mediaan ja muihin sidosryhmiin sekä erilaiset kaavoitus- ja ympäristöselvitysprosessit. Tehtävässä toimit läheisessä yhteistyössä muiden tiimien kanssa.

Työaika on 40 tuntia viikossa. Töitä tehdään arkisin liukuvasti klo 8-16, satunnaisesti voi olla myös tilaisuuksia iltaisin. Toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta töiden teko onnistuu joustavasti myös etänä. Toivomme vähintään 3-5 vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Kokemus pitkäjänteisistä projekteista on eduksi. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kieltä sekä hyvää englantia. 

Mitä odotamme sinulta

Etsimämme henkilö on määrätietoinen tekijä, joka ei anna helposti periksi haastavissakaan tilanteissa. Rohkeus tarttua toimeen sekä kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa ovat oleellisia tässä tehtävässä. Pystyt viestimään sujuvasti vaativissakin asioissa sekä suomeksi että englanniksi.

Tuulivoimahanke on aina osa yhteisöä ja sosiaaliset taitosi ovatkin olennainen apu projektikehityksessä. Alan käytäntöjen, lainsäädännön ja tekniikan osaaminen ovat toki työssä eduksi, mutta niihin meiltä löytyy kyllä apua. Paljon tärkeämpää on pystyä toimimaan erilaisten ihmisten kanssa yhteisymmärrystä rakentaen. Tehtävässä menestyäksesi haluat kehittää osaamistasi ja osaat toimia nopeatahtisessa projektityössä. Pystyt viestimään sujuvasti vaativissakin asioissa sekä suomeksi että englanniksi. Olet määrätietoinen, etkä säikähdä vaihtelevia olosuhteita tai tiukkoja aikatauluja. Mieluiten omaat jo jonkin verran työkokemusta joko tuulivoima- tai muulta läheltä liippaavalta alalta. Tarkka työnkuva, vastuun määrä, titteli ja palkkaus tarkentuvat osaamisesi mukaan. Työ edellyttää matkustamista Suomessa julkisilla sekä autolla ajaen, toisin sanoen B-ajokortti on välttämätön.

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin HR-konsultti Minna Savikko.

Yhteystiedot

Minna Savikko
puh: 040 660 4852 / [email protected]

Uniflex Suomi Oy

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektijohtaja (tuulivoima)

Helsinki
Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 01.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti