Skip to main content

Projektikoordinaattori, Nuorisopalvelut

Espoon harrastuspolku edistää lasten ja nuorten hyvinvointia lisäämällä harrastustarjontaa koulupäivien yhteyteen. Nyt etsimme hankkeeseemme etsivän harrastustoiminnan projektikoordinaattoria, tavoittamaan ja kohtaamaan nuoria sekä löytämään vielä omaa juttuaan etsivät nuoret.

Tehtävänäsi on Espoon harrastuspolkuun kuuluvan etsivän harrastustoiminan käynnistäminen ja kehittäminen. Tärkeimpiin tavoitteisiisi kuuluu tarjota osallistumisen mahdollisuuksia erityisesti niille nuorille, joilta puuttuu mielekästä tekemistä ja kehittää yhdessä heidän kanssaan Espoon harrastuspolku palvelemaan myös heitä.

Tehtäviisi kuuluu etsivän harrastustoiminnan suunnittelu, käynnistäminen ja kehittäminen sekä lasten ja nuorten osallisuuden edistäminen, lasten ja nuorten kohtaaminen ja kuuleminen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu koulujen ja muiden harrastustoimintaa koordinoivien tahojen yhteistyöverkoston kehittäminen sekä Harrastusvinkkaus-konseptin kehittäminen osana Espoon harrastuspolun toimintaa.

Työ sijoittuu Espoon nuorisopalveluihin, osana Koulutuksen ja Oppimisen toimialaa, mutta työn sisältö Espoon harrastuspolussa ja työtehtävät ulottuvat yli toimialarajojen. Lähimpiä työtovereitasi ovat Espoon harrastuspolun projektipäällikkö sekä muut lasten ja nuorten harrastustoiminnan parissa eri yksiköissä työskentelevät henkilöt.

Etsimme sinua, mikäli lähestyt rohkeasti lapsia ja nuoria sekä löydät yhteisen sävelen myös koulujen ja oppilashuollon henkilökunnan kanssa.

Kaipaamme sinulta kokemusta erityisesti yhteisöllisistä kehittämismenetelmistä ja nuorten kanssa työskentelystä. Puhut englantia sujuvasti ja ruotsia rohkeasti.

Työpaikan nimi: Nuorisopalvelut / Nuorisotyötä tukevat ja Ohjaamotalo palvelut, Karaportti 1, 02610 Espoo.

Nuorisopalvelujen kohderyhmänä ovat varhaisnuoret, nuoret sekä heidän toimintaryhmänsä ja nuorisoyhdistykset. Tavoitteenamme on nuorten kasvun ja itsenäistymisen tukeminen nuorisotyön menetelmin sekä nuorten osallisuuden edistäminen. Espoon nuorisopalveluilla on yli 20 toimipistettä ja lähes 100 työntekijää.

Työaika: Yleistyöaika 38 h 15 min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään kokemusta erityisesti yhteisöllisistä kehittämismenetelmistä ja nuorten kanssa työskentelystä.

Arvostamme englannin ja ruotsin kielen hallinta

Yhteystiedot: Alueellisten nuorisopalveluiden päällikkö Nina Taipale: 050 365 3431
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2739,34 €/kk
Työ alkaa: 8.11.2021 - 31.7.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 05.11.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2280-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 26.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11026279

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti