Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projektikoordinaattori, varhaiskasvatuksen hanke

Onko sinulla osaamista ja halua kehittää medialukutaitoja, tvt-taitoja sekä ohjelmoinnin osaamista varhaiskasvatuksessa? Entä hallitsetko tavoitteellisen työskentelyn ja sinulla on kyky innostaa muitakin työskentelemään yhteisen tavoitteen eteen? Mikäli vastasit edellisiin kyllä, saatat olla etsimämme projektikoordinaattori Uudet lukutaidot -kehittämisohjelmaan liittyvässä hankkeessamme!

Uudet lukutaidot on osa opetus- ja kulttuuriministeriön laajempaa Oikeus oppia -kehittämisohjelmaa (2020-2022). Sen tavoitteena on edistää medialukutaitoja, tieto- ja viestintäteknologisia (tvt) taitoja, sekä ohjelmoinnin osaamista varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa ja perusopetuksessa. Espoon suomenkieliseen varhaiskasvatukseen nyt rekrytoitava projektikoordinaattori yhdessä ruotsinkielisen kollegansa kanssa vastaa hankkeen toteutuksesta ja Uudet lukutaidot -ohjelman osaamisen kuvausten mukaisen toimintamallin luomisesta Espoon suomen- ja ruotsinkieliseen varhaiskasvatukseen.

Työssä onnistuminen vaatii tavoitteellista ja aikaansaavaa työotetta, sekä kykyä yhteistyöhön ja laajojen kokonaisuuksien hahmottamiseen. Projektikoordinaattori vastaa osaltaan hankkeen tavoitteiden toteutumisesta ja talouden seurannasta tukenaan asiantuntevat, hankkeelle muodostetut projekti- ja ohjausryhmät, sekä muista projektityöntekijöistä koostuva projektitiimi.

Osa hakijoista saa kutsun videohaastatteluun, jonka jälkeen kutsutaan parhaiten soveltuvat hakijat yksilöhaastatteluihin. Yksilöhaastattelut toteutetaan etäyhteyksin 13.12., 14.12. ja 16.12.2021.

Työpaikan nimi: Suomenkielinen varhaiskasvatus, Kehittämisen palvelualue
Työaika: 36h 15min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, varhaiskasvatuksen tuntemusta, tavoitteellista työotetta, itseohjautuvuutta ja hyviä yhteistyötaitoja sekä kokemusta ja näkemystä lasten digiosaamisen edistämisestä varhaiskasvatuksessa.

Arvostamme kokemusta kehittämistyöstä ja esimerkiksi työpajojen fasilitoinnista tai koulutustehtävistä sekä Uudet lukutaidot -kehittämisohjelman tuntemusta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen erityissuunnittelija Evamaria Silvennoinen, p. 040 6368 617 (pe 26.11. klo 10-11 ja ti 30.11. klo 11-12)
Työpaikan osoite: Karaportti 1, 02610 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3181,50 €/kk
Työ alkaa: 3.1.2022 - 31.12.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 08.12.2021 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-2208-21/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 22.11.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11073988

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti