Skip to main content

Projektimyyjä Mikkeliin


Etsimme asiakkaallemme MPY Telecom Oy:lle projektimyyjää mukaan Vauhtia valokuidulla projektiin Mikkeliin. Töiden aloitus on mahdollisimman pikaisesti eli jätäthän hakemuksesi pikimmiten. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluu MPY:n valokuituprojektista kertominen potentiaalisille asiakkaille. Pääset osaksi vauhdilla etenevää valokuituprojektia, jossa huolehditaan toimivien nettiyhteyksien saatavuudesta MPY:n asiakkaille.

Jos olet iloinen ja ulospäinsuuntautunut henkilö, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Työ sopii hyvin myös opiskelijalle tai eläkeläiselle lisätienestien hankkimiseen. Työssäsi tarvitset B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on sinulle eduksi.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työhösi, mukavan tiimin ympärillesi sekä ajanmukaiset työvälineet. Projektin arvioidaan kestävän elo- tai syyskuun loppuun saakka.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa puhelimitse Eilakaislalta Janina Annala +358 50 3427 760. Voit laittaa myös sähköpostilla kysymyksiä mikkeli@eilakaisla.fi

Sijainti: Mikonkatu 16, Mikkeli

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää avoimista työpaikoistamme, olethan yhteydessä vaihteeseemme +358 30 60900. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa työpaikkailmoituksessa mainittu henkilöstökonsultti.

Onnea työnhakuun!

Projektimyyjä Mikkeliin

MPY Telecom Oy
Mikkeli
Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 29.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja