Skip to main content

Projektimyyjä, rakennusmateriaalit & -tuotteet

Elätkö tuloksen tekemisestä? Toteutuneen kaupan tuoma euforia ajaa eteenpäin ja olet koko ajan vainulla uusista myyntimahdollisuuksista? Rakennusalaa tuntevalle projektimyyjälle olisi paikka auki alansa menestyneimmässä porukassa.

Oletko sinä Inlookin uusi Projektimyyjä Espooseen?

Inlook on vuonna 1967 perustettu merkittävin suomalainen sisärakentamiseen keskittynyt palvelukonserni.

Yritys toteuttaa korkealaatuisia, toimivia ja vaikuttavia sisätiloja yhteistyössä arkkitehtien, suunnittelijoiden ja muiden rakentajien kanssa. Inlook-konsernin päätoimialoja ovat sisäkattojen ja -seinien urakointi, niihin liittyvien tuotteiden markkinointi sekä kokonaisvaltainen sisärakentaminen. Päätoimialoihin kuuluvat myös kahdessa eri maassa toimivat teolliset jauhemaalaamot.

Työnkuvaus tiivistettynä: myyntiä, asiakashankintaa, kumppanuussuhteiden ylläpitoa ja tuloksentekemistä. Ei enempää eikä todellakaan vähempää.

Toimit materiaalimyynnin yksikössä, jonka asiakaskuntaan kuuluu niin suuret kuin pienemmätkin rakennusliikkeet, urakointi- ja asennusliikkeet, tukkuliikkeet sekä konsernin sisäiset asiakkaat.

Tuotevalikoima kattaa laajasti kaiken sisärakentamisen materiaalikirjon alakattotuotteista ja kiinnitystarvikkeista luukkuratkaisuihin.

Toimipiste sijaitsee Espoon Olarinluomassa ja tarvittaessa olet valmis työskentelemään myös Helsingin Herttoniemessä. Ennen kaikkea myyntityö on liikkuvaa kenttätyötä ja myöskään puhelinta ei saa pelätä. Etsimme epämukavuusalueella viihtyvää projektimyyjää, jonka työkalupakkiin kuuluu niin asiakaskontaktointi, tuoteopastus kuin pitkäjänteinen asiakasyhteistyön kehittäminen ja luominen.

Toimiala huomioon ottaen tuntemus rakennus- tai saneeraussektorilta olisi toivottavaa, minkä lisäksi hahmotus- ja laskukykyä tarvitaan piirustusten perusteella tehtävien kustannusarvioiden ja tarjouksien tekemiseen.

Taustasi voi olla yhtä hyvin vähittäismyynnistä rautakauppasektorilla, työkalujen myyntiedustuksesta tai vaikka urakointipalveluiden myynnistä; tärkeimpänä on aito halu tehdä kauppaa.

Voit olla kokenut kehäkettu tai korkean potentiaalin lupaus, kunhan sinulla on kilpailu- ja myyntihenkisyyttä, oma-aloitteisuutta ja periksiantamattomuutta.

Työajat ovat karkeasti ottaen normaalit toimistotyöajat maanantaista perjantaihin sijoittuen liukuvalla periaatteella 07-17 välille. Työsuhde on vakituinen sekä pitkäaikainen ja Inlookilla pitkä työura ei ole minkäänlainen poikkeus.

Tueksi saat kokeneen myyntitiimin, perusteellisen perehdytyksen lisäkoulutuksineen ja ison talon edut. Palkkaus on kiinteä kuukausipalkkaus ja töiden aloitusajankohta on joustavasti sovittavissa tavoitteen ollessa lomakauden jälkeen syys-lokakuun tienoilla.

Jos myyntinälkää löytyy, lisäinfot ja utelut täältä:

HR-konsultti

Mika Laakso / mika.laakso@adecco.fi / 0405680674

Muutamat pro tipsit hakemuksen tekemiseen:

- Kerro, millaista taustaa ja osaamista sinulla on rakennusalalta tai tuote- ja projektimyynnistä

- Millaisia muita myynnin meriittejä sinulla on; turha vaatimattomuus pois ja anna palaa

- Avaa myyntityyliäsi ja toimintatapojasi asiakkaiden kanssa

- Palkkatoive ja mahdollinen aloitusajankohta

Lisätietoja tehtävästä antaa: Mika Laakso, mika.laakso@adecco.fi

Projektimyyjä, rakennusmateriaalit & -tuotteet

Espoo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus