Skip to main content

Projektinhoitajaharjoittelija, Vantaa

Suomen Talotekniikka Helsinki Oy / Suomen Talotekniikka Sähkö Helsinki Oy

Suomen Talotekniikka -konserni on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamiseen erikoistunut täyden palvelun kumppani. Suomen Talotekniikka suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita talotekniikkaratkaisuja asuin-, liike- ja julkiskiinteistöille. STT-yhtiöiden palvelualueet ovat LVI-, sähkö-, automaatio- ja energiatekniikan aloilla sekä kiinteistöjen teknisten järjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa, saneerauksessa ja kunnossapidossa. Konsernissa työskentelee 300 talotekniikan ammattilaista. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä, Mikkelissä, Pieksämäellä, Kuopiossa, Mäntsälässä ja Helsingissä.

Toimintamme kasvaessa haemme Vantaan toimipisteeseen:

PROJEKTINHOITAJAHARJOITTELIJOITA LVI tai Sähkö

Etsimme projektinhoitajaharjoittelijoita talotekniikkaurakoinnin projekteihin. Riippuen koulutustaustastasi, toimenkuvasi on joko sähkön tai LVI:n projektien parissa. Harjoittelijana pääset avustamaan projektipäällikköä työnjohdollisissa tehtävissä ja mm. muutostyölaskennassa, tavaratilauksissa sekä aikataulunhallinnassa. Hankkeet voivat olla korjausrakentamisen tai uudisrakentamisen toimitila- sekä asuntoprojekteja. Useimmiten toteutamme TATE-urakat kokonaistoimituksena, jolloin tukena ovat myös muiden toimialojen ammattilaiset. Toimintafilosofiamme on erittäin asiakaslähtöinen ja tavoitteemme on tehdä asiat kerralla oikein mahdollisimman tehokkaita tuotantoprosesseja hyödyntäen.

Edellytämme:

  • Alempaa korkeakoulututkintoa tai vähintään 150 op taloteknisten alojen keskeneräisestä koulutusohjelmasta
  • Oma-aloitteellisuutta ja työhön tarttuvaa, asiakaslähtöistä asennetta
  • Nykyaikaisia IT-taitoja
  • Suomen kielen taitoa

Osaat toimia vastuullisesti ja tehokkaasti, niin tiimissä kuin itsenäisestikin. Oman toiminnan suunnittelu ja aikataulujen hallinta ovat työn onnistumisen kannalta perusedellytyksiä.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja haasteellisen harjoittelun talotekniikkaurankoinnin projektien parissa
  • Mukavan työympäristön ammattitaitoisessa ja motivoituneessa tiimissä
  • Palkallisen harjoittelun
  • Hyvät henkilöstöedut kasvavassa konsernissa           

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ville Vilska p. 040 300 5719. Lähetä työhakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.go-on.fi viimeistään 15.10.2021. Nämä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektinhoitajaharjoittelija, Vantaa

Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti