Skip to main content

Projektinvetäjä, järjestelmäkehitys

Haemme Kaskipuu Oy:lle

PROJEKTINVETÄJÄÄ/TUOTEOMISTAJAA

järjestelmäkehitykseen Oulun talousalueelle. Kaskipuu Oy on suurin suomalainen ulko-ovien ja ikkunoiden valmistaja. Ikkuna- ja oviliiketoiminnan liikevaihto oli vuonna 2020 noin 60 milj. euroa. Yhtiö työllistää noin 350 henkilöä ja tehtaat sijaitsevat Oulun Ylikiimingissä, Viitasaarella sekä Latviassa. Kaskipuu Oy on osa Kaski Partners -konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli noin 87 milj. euroa. Konsernin yhtiöiden liikevaihdon arvioidaan nousevan 150 milj. euroon 5 vuoden kuluessa.

Työtehtävässäsi toimit projektinvetäjänä/tuoteomistajana järjestelmäkehityksessä. Jotta pääset parhaiten sisään käytäntöön, työnkuvaasi kuuluu alussa myös asiakaspalvelun esimiehen tehtävät. Asiakaspalvelun kokonaisuus on äitiysloman sijaisuus, joka kestää noin vuoden. Tämän jälkeen työpanos on 100% järjestelmäkehityksen puolella. Ensimmäisen vuoden asemapaikka on pääsääntöisesti Ylikiimingin tehtaan toimisto, koska asiakaspalvelu toimii kyseisellä tehtaalla. Jatkossa työskentelet Oulun keskustassa viihtyisissä Tullikamarin toimitiloissa.

Projektinvetäjänä/tuoteomistajana olet vastuussa järjestelmäkehitysprojektin etenemisestä. Työnkuvaan kuuluu järjestelmän määritystyö eri sidosryhmien kanssa, priorisointi ja aikatauluttaminen sekä kehitystiimin päivittäinen ohjaus. Järjestelmäkehityksessä on kyseessä ERP-toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää mm. myynti, asennus, reklamaatiot, laskutus sekä tuotannonohjaus -osiot. Järjestelmäkehitykseen ei kuulu esimiesvastuuta.

Molempiin tiimeihin kuuluu 10-15 henkilöä.

Hakijoilta edellytetään kokemusta ohjelmistokehityksestä, kykyä hallita vaativia kokonaisuuksia ja kykyä omaksua uusia asioita ja viedä niitä käytäntöön. Asiakaspalveluhenkisyys ja ongelmanratkaisulähtöisyys ovat niin ikää eduksi. Kokemusta ovi- ja ikkuna-alalta ei tarvitse olla, mutta aito kiinnostus ja ymmärrys yrityksen liiketoiminnasta on työssä onnistumisen edellytys.

Tarjoamme sinulle

  • haasteellisen, monipuolisen ja tavoitteellisen toimintaympäristön kasvuyrityksessä toimialansa huipulta
  • mahdollisuuden kehittyä ja edetä työuralla kykyjesi mukaan
  • kannustavan organisaation tuen sekä hyvät henkilöstöedut
  • kilpailukykyisen palkkauksen

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, ethän aikaile hakemuksesi kanssa, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Voit jättää hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoa tehtävästä Go On Oululla antavat HR-koordinaattori Aino Maaninka (0400 548 811, [email protected]) ja HR-harjoittelija Aija-Riina Loukkola (0400 580 352, [email protected]), sekä Kaskipuu Oy:n toimitusjohtaja Marko Kallunki (050 598 9831, [email protected]).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektinvetäjä, järjestelmäkehitys

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti