Skip to main content

Projektipäällikkö

Etsimme energiseen tiimiimme projektipäällikköä toteuttamaan aurinkovoimahankkeita

Forus Oy on kiinteistö- ja energia-alan ratkaisujen myynti-, rahoitus- ja konsultointiyritys. Missiomme on pysäyttää ilmastokatastrofi kannattavasti. Kasvavaan asiakaskuntaamme kuuluu joukko Suomen suurimpia kiinteistönomistajia ja energiayhtiötä. Mahdollistamme asiakkaillemme merkittävät säästöt kiinteistökonsultoinnilla sekä markkinoiden parhailla uusiutuvan energian ratkaisuilla. Tutustu toimintaamme lisää sivuiltamme: https://www.forus.fi/fi/.

Olemme kasvattaneet liikevaihtoamme 150 %:lla vuonna 2021, jolloin liikevaihtomme oli 1,7 miljoonaa euroa. Nyt etsimme nopean kasvun myötä projektipäällikköä verkkoaurinkovoima-tiimimme vahvistukseksi kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaasi kuuluu uusien aurinkovoimahankkeiden vetovastuu ja koordinointi. Käytännössä tämä tarkoittaa tiivistä yhteistyötä konsulttien ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Vastaat myös projektien suunnittelusta ja aikatauluista sekä raportoit niiden edistymisestä.

Odotamme sinulta:

  • Työkokemusta uusituvan energian rakentamis- tai hankekehitysprojekteista
  • Ymmärrystä maankäyttöön ja/tai kaavoitukseen liittyvistä kysymyksistä
  • Perustietoja sähköverkoista ja niihin liittyvistä teknologioista
  • Hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • Valmiutta matkustaa 1-3 päivää viikossa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Etsimme positiivisella energialla varustettua henkilöä, jolla on systemaattinen, vastuullinen ja itsenäinen ote tehtäviin ja pitkäjänteisyyttä viedä ne maaliin. Pidät projektityöskentelystä, jossa työkuorma ja -tahti saattaa ajoittain muodostua hektiseksi. Koska missiomme on pysäyttää ilmastokatastrofi, on tärkeää, että ympäristöasiat ovat lähellä myös sinun sydäntäsi.

Työtämme ohjaa arvomme, super-inhimillisyys ja voittajan otteet. Meille asiakkaat, yhteistyökumppanit ja kollegat ovat aina ihmisiä ja vastaamme haasteisiin lämmöllä. Ilmastokatastrofin torjumiseksi teemme työtämme kunnianhimoisesti omia vahvuuksiamme hyödyntäen, voittajan ottein.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden päästä tekemään monipuolisesti töitä ilmastonmuutoksen torjumisen etulinjassa asiantuntevien ja inspiroivien kollegojen kanssa
  • Osallisuuden optio-ohjelmaan
  • Joustavat työajat
  • Energisoivat ja kauniit toimistotilat Helsingin keskustassa Erottajalla

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo haun aikana, ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löytyessä.

Lisätietoja antaa verkkoaurinkoliiketoiminnan vetäjä Taina Hyppölä, email: taina@forus.fi tai puh. 041 548 0639.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projektipäällikkö

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti