Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projektipäällikkö

Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme kahta projektipäällikköä Asuntotuotantoon uudistuotantoyksikköön vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu nimettyjen uudishankkeiden monipuoliset rakennuttamistehtävät hankesuunnitteluvaiheesta aina takuuvaiheeseen saakka. Työparinasi on suunnitteluvaiheessa rakennuttaja-arkkitehti ja projekti-insinööri sekä työmaavaiheessa työmaavalvoja.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (esimerkiksi diplomi-insinööri, amk-insinööri tai opistotason insinööri) ja hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Lisäksi edellytämme useamman vuoden työkokemusta rakennuttamis-, suunnittelu- tai työmaatehtävistä. Eduksi luemme RAP-pätevyyden.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kiinnostusta kohtuuhintaisen asuntotuotannon edistämiseen pitkäjänteisellä tavalla. Arvostamme hyviä tietoteknisiä valmiuksia, neuvottelutaitoja sekä kehittämismyönteisyyttä.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista. Meillä teet itsestäsi tämän päivän ja huomisen huippuosaajan.

Maailman toimivin kaupunki rakennetaan vahvoille perustuksille. Hae osaksi vaikuttavien tekijöiden yhteisöä!

Helsinki. Vaikuttavia töitä.

Yhteystiedot: tiimipäällikkö (keskitiimi), Riitta Eloranta, puh. 050 365 7752, riitta.eloranta(a)hel.fi tai tiimipäällikö (itätiimi), Kenny Fahlström, puh. 040 521 4311, kenny.fahlstrom(a)hel.fi
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580 HELSINKI
Työ alkaa: 1.8.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 24.05.2021 klo 16:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KYMP-02-32-21
Ilmoitus jätetty: 28.04.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Projektipäällikkö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus