Skip to main content

Projektipäällikkö

Haluatko olla mukana ratkaisemassa globaalin energiateollisuuden haasteita?

Me Aker Solutionsilla olemme muutoksentekijöitä. Olemme ylpeitä historiastamme ja toimittamistamme monimutkaisista projekteista öljy- ja kaasuteollisuudelle ja nyt etsimme taitavia ja kokeneita henkilöitä auttamaan meitä suunnittelemaan polkua kohti kestävän energian tulevaisuutta.

Aker Solutions -konsernin Suomen yksikkö Kvaerner Finland Oy sijaitsee Ulvilassa. Kvaerner Finland Oy on lisäämässä henkilöstöään ja kykyään tukea Aker Solutionsin kansainvälisiä projekteja sekä omien asiakkaidemme projekteja Suomessa.

Tällä hetkellä etsimme:

Projektipäällikköä

sekä Bid manageria, ostajaa, planneria ja document controlloria

Tehtävät sijoittuvat joko Aker Solutions  kansainvälisiin projekteihin, projekteihin Norjassa tai Kvaerner Finlandin asiakasprojekteihin Suomessa. Tehtäviin palkattavat henkilöt toimivat osana projektitiimiä, kukin vastaten omasta erityisalastaan ja roolistaan. Tehtäviin valittavien taidot ja kokemus ratkaisevat kuinka laaja-alainen tai vastuullinen tehtävä projektista soveltuu. Kuhunkin haussa olevana tehtävään on sopivien hakijoiden löydyttyä mahdollista palkata useampi henkilö.

Projektista riippuen, halukkuus matkustaa ja työskennellä ulkomailla on tärkeää, kun mahdollisuus siihen jälleen avautuu. Kaikissa projekteissa tahi tehtävissä tämä ei kuitenkaan ole tarpeen.

Omaan erityisalaan liittyvien vaatimusten tuntemus on tärkeää – hyvä asiaosaaminen on tarpeen. Vielä tärkeämpää on kyky hankkia, arvioida ja omaksua uutta tietoa ja halu ottaa asioista selvää.  Tehtäviin valittavat tulevat toimimaan projektitiimeissä päällikköinä vastaten projektin läpiviennistä suunnitelmien mukaan, sekä asiantuntijoina projektien suunnitteluun ja toteutukseen liittyvissä kysymyksissä, esisuunnitteluvaiheesta projektien päättymiseen asti. Yhteistyötaidot ovat tärkeitä, projektien toteutus on tiimityötä.

Edellytämme hakijalta

 • Soveltuvaa insinöörin tai DI:n koulutusta, tai muuta sopivaa tehtävänmukaista koulutusta ja kokemusta
 • Näyttöä oman alan osaamisesta ja riittävää kokemusta omalta alalta, vähintään 5 vuotta
 • Kokemus toimimisesta kansainvälisessä projektiympäristössä on eduksi
 • Hyvä englanninkielen suullinen ja kirjallinen hallinta on välttämätöntä
 • Edellytämme lisäksi oma-aloitteisuutta ja halua toimia tiimin osana
 • Päällikköpositioissa olet vastuussa projektin suorituksesta ja projektitiimin työstä
 • Myönteinen Health, Safery, Security, Environment ja Quality (HSSEQ) -asenne ja tietoisuus on välttämätöntä
 • Projektikokemus valmistavasta konepajateollisuudesta tai rakennus-/laivanrakennus-/offshore-alalta, on hyvä pohja projekteihimme

Tarjoamme

 • Työpaikan Aker Solutionsin suomalaisessa tytäryhtiössä
 • Kilpailukykyisen palkan ja edut, hakijan asiantuntemuksen ja kokemuksen mukaan
 • Mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä kansainvälisessä projektitoimintaympäristössä, Suomessa ja ulkomailla
 • Tasapainon työn ja yksityiselämän välillä

 

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävistä saat numerosta +358 40 552 2506 (kesälomista johtuen puhelu kääntyy eri henkilöille) tai sähköpostitse hr-finland@akersolutions.com. Vastaamme tiedusteluusi mielellämme, yhteydenotot mieluiten maanantaisin klo 9:00 – 12:00 välisenä aikana.

Jos haluat tarttua tähän mahdollisuuteen, lähetä CV:si (mielellään englanninkielinen) ja yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen hr-finland@akersolutions.com 9.8.2021 mennessä. Mainitse viestissäsi mistä tehtävästä olet kiinnostunut sekä matkustusvalmiudestasi.

Lisätietoja Aker Solutionsista löytyy nettisivulta www.akersolutions.com

This is Aker Solutions

Aker Solutions delivers integrated solutions, products and services to the global energy industry. We enable low-carbon oil and gas production and develop renewable solutions to meet future energy needs. By combining innovative digital solutions and predictable project execution we accelerate the transition to sustainable energy production. Aker Solutions employs approximately 14,000 people in more than 20 countries.

Projektipäällikkö

Kvaerner Finland Oy
Satakunta
Kokopäiväinen
5 - 10 vuotta

Julkaistu 29.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus