Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projektipäällikkö

Kiinnostaako sinua esteettömyyden kehittäminen Helsingin kaupungilla? Haluatko vaikuttaa esteettömyyden kehittymiseen tulevaisuudessa? Onko sinulla intoa kehittää osaamistasi projektipäällikkönä?

Haemme nyt määräaikaiseen työsuhteeseen aikaansaavaa ja vuorovaikutuskykyistä projektipäällikköä johtamaan sovittuja esteettömyyden edistämiseen liittyviä projekteja. Työ liittyy Helsingin kaupungin strategian toimeenpanoon, sillä kaupunki haluaa edistää esteettömyyttä eri toimialojen toiminnassa sekä kaupunkirakenteessa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa seuraavat Helsingin kaupungin esteettömyyttä edistävät projektit ja tehtävät:
- Esteettömyyden nykytilan arviointi ja jatkokehityssuosituksien määrittely ja aikataulutus
- Jatkokehityssuosituksien edistäminen sovittujen projektien ja tehtävien osalta. Tällaisia voivat olla esimerkiksi esteettömyyskoulutusten kehittäminen tai esteettömyyssivuston päivittäminen.
- Esteettömyysasiamiehen tehtävään perehtyminen ja sijaistaminen, sekä mahdollisesti muut kehittämispalvelun tehtävät.

Tehtävän kelpoisuusehto:
Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Sinulla on näyttöä projektien onnistuneesta läpiviennistä ja useammankin eri vaiheessa olevan projektin hallinnasta yhtäaikaisesti sekä toimintatapojen kehittämisestä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja, hyvää paineensietokykyä, aikaansaavuutta ja itsenäistä työotetta, hyvää kokonaisuuksien hallintaa sekä kykyä viestiä selkeästi projektin tavoitteista ja etenemisestä erilaisille sidosryhmille. Odotamme sinulta suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa sekä englanninkielen taitoa.

Eduksi luemme:
- kokemuksen ja/tai koulutuksen avulla saavutettu valmius kehittää esteettömyyttä ja ymmärrystä esteettömyyttä edistävistä rakentamisen ratkaisuista.

Ensimmäinen haastattelukierros pidetään videohaastatteluna, valitut hakijat saavat videohaastattelukutsun hakuajan päättymisen jälkeen.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista. Rakennamme maailman toimivinta kaupunkia. Meillä teet itsestäsi tämän päivän ja huomisen huippuosaajan.

Maailman toimivin kaupunki rakennetaan vahvoille perustuksille. Hae osaksi vaikuttavien tekijöiden yhteisöä!

Helsinki. Vaikuttavia töitä.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Helsingin kaupunki kannustaa anonyymiin rekrytointiin, ja tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Täytä työnhakulomake normaalisti. Huomioi hakemusta kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita. Esihenkilö valitsee haastateltavat henkilöt anonyymin yhteenvedon perusteella eikä siinä ole nähtävissä hakijan nimeä, ikää, sukupuolta tai äidinkieltä. Lue lisää: https://www.hel.fi/rekry/fi/valitse-helsinki/anonyymirekrytointi

Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Elsa Paasilinna, puhelinaika 5.8.2021 klo 12-14 ja 11.8.2021 klo 12-14.
Työpaikan osoite: Työpajankatu 8, 00580 HELSINKI
Palkkaus: 3 877,65 €/kk
Työ alkaa: 4.10.2021 - 30.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 6 - 12 kk
Haku päättyy: 16.08.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: https://www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/rekry-ilmoitus-V31?id=KYMP-04-25-21
Ilmoitus jätetty: 26.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Projektipäällikkö

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 16.08.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus