Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projektipäällikkö

Tule mukaan vaikuttamaan satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen. Mahdollistamme maailman vastuullisimman raideliikenteen, sillä me VR FleetCarella vastaamme siitä, että junakalusto on liikennöitävässä kunnossa. Panostamme tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia.

Haemme projektipäällikköä VR FleetCaren Vetokalustopalvelujen projektipalveluihin.

Projektipalvelut- yksikkö toteuttaa veto- ja ratatyökaluston modernisointi-, korjaus- ja muutostyöprojekteja, tuottaa asiantuntijapalveluita asiakkaille sekä huolehtii kalustoturvallisuudesta.

 Vetokalustopalveluiden projektipalvelut-yksiköllä on vahva rooli VR FleetCaren kasvutarinassa raidekaluston monimerkkihuoltamona. Olemme mukana toteuttamassa useita eri kalustoprojekteja asiakkaillemme. Haemme projektiliiketoiminnalle kasvua niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Projektipäällikkönä johdat vastuullasi olevat projektit tehokkaasti ja taloudellisesti tarjousvaiheesta aina takuuajan loppuun saakka. Projektin eri vaiheissa teet tiivistä yhteistyötä eri sidosryhmien kuten myynnin, hankinnan, tuotantoyksiköiden, teknisten asiantuntijoiden sekä toimittajaverkoston kanssa. Pääset myös mukaan kehittämään projektoinnin prosesseja yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Projektipäällikön tehtävässä raportoit Projektipalveluiden yksikön päällikölle.

Projektipäällikön tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa kokemusta projektien johtamisesta, hyviä tiimityöskentely- ja esimiestaitoja, kustannustietoisuutta sekä hyviä raportointitaitoja. Arvostamme myös esimieskokemusta-, organisointi- ja neuvottelutaitoja sekä tehokasta ja sujuvaa tietojärjestelmien hyödyntämistä ja käyttöä. 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto. Tehtävässä vaaditaan erinomaista kirjallista ja suullista suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

FleetCarella on laaja verkosto ympäri Suomea. Tehtäväsi asemapaikkana toimii Tampere, Pieksämäki tai Kouvola.

10 syytä valita meidät

  1. Vaikutat työlläsi päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen
  2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä 
  3. yli 1 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista
  4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
  5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit 
  6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
  7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla
  8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun
  9. Laajat työterveyshuollon palvelut
  10. Modernit työvälineet ja työtilat

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Kiinnostuitko? 

Hienoa! Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.10.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, eli toimithan nopeasti. 

Kaipaatko lisätietoa?

Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipalvelut yksikön päällikkö Hannu Mansikkamäki puhelimitse puh. 050 598 7899.

Me VR FleetCarella tarjoamme asiakkaillemme raidekaluston- ja ratainfran tehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia pohjoismaissa sekä Baltian alueella. Olemme raideliikenteen asiantuntijayritys, jonka taustalla on yli 150 vuoden kokemus alasta pohjoisissa olosuhteissa. Turvallinen tavara- ja henkilöliikenne on lähtökohta kaikelle toiminnalle. Avain onnistumiseen on henkilöstömme, yli 1000 raidekaluston huippuasiantuntijaa. VR FleetCare luo lisäarvoa asiakkaille yhdistämällä alan parhaimman raidekalustoasiantuntijuuden, digitaalisuuden, kumppaniverkoston sekä jatkuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö.

Hakuaika alkaa: 24.09.2021 08:00Hakuaika päättyy: 17.10.2021 23:59